Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie TeamViewer

pajel171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez TeamViewer możesz sprawdzić, jednak potrzebujesz ID i hasła tej osoby. Jeśli ma hacki to oczywiście nie poda... Jeśli poda to większość D3D ma opcję która "usuwa" menu i pojawi się dopiero po ponownym odpaleniu gry. Jeśli ma NoMenu to menu nie zobaczysz, jednak większość hacków NoMenu ma SuperJump, więc wystarczy wcisnąć Ctrl w grze i już widać. Powiem Ci tylko, że nie ma to sensu. Co środę są mass bany, więc nie opłaca się teoretycznie zgłaszać nawet bo w niecały tydzień na 90% ta osoba wyłapie bana.

Opublikowano

Jeśli ma Vip"a, który nie wysyła danych do wr to nie dostanie bana ;D mój kolega przez 40 dni cisną na vipie i nie ma bana ;D, ale z tego co się orientuje to w polsce nie ma wipów

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

Jeśli ma Vip"a, który nie wysyła danych do wr to nie dostanie bana ;D mój kolega przez 40 dni cisną na vipie i nie ma bana ;D, ale z tego co się orientuje to w polsce nie ma wipów

Uwierz mi, że dostanie bana po jakimś czasie z treścią "other" ;]

9368_gold.png

Opublikowano

miał vipa na 40 dni za 10 euro jakieś 2 miesiące temu bana nadal nie ma ;D

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

miał vipa na 40 dni za 10 euro jakieś 2 miesiące temu bana nadal nie ma ;D

Zbyt króko chyba grasz w tą gre.

Bana dostanie prędzej czy później.

To nie jest tak, że VIP hack nie wysyła logów, jest nie wykrywalny. Jest tak samo wykrywalny jak public, hacki te różnią się tylko opcjami.

Więc banik i tak będzie, tylko potem proszę nie płakać, że przecież to był VIP hack, czemu bana dostałem...

@Down

Nie mogłem się powstrzymać. :D

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

Przypominam ze temat nie dotyczy banow za hacki vip, lecz wykrycia hacka "osobiscie" poprzez TeamViewer lub ewentualnie inny sposob. Kolejny post nie na temat bedzie warnowany.

Opublikowano

Ogólnie mówiąc jest takie powiedzenie, że "Winny się tłumaczy", otóż w 99% przypadkach, Ci, którzy próbują Tobie udowodnić, że nie grają na hackach przez TeamViewera to właśnie grają, tylko jak to powiedział weeedx, nie pokażą tego... ;)

Niewinny to po prostu olewa :)

Jak użyć TV znajdziesz tutaj:

http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-obslugiwac-program-teamviewer

Musisz się zapoznać!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...