Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Champ czy runki ?!

Pushy49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heyka ^^ . Mam pewien dylemat. Zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś championa czy zbierać na runki?! Mam 18 lvl i za 2 gierki będzie 19 lvl. Więc chciałbym już od 20 lvl'u składać runki, ale nie wiem czy czasem nie wyposażyć się w jakiegoś championa.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Lepiej już zacznij zbierać na runki. Później sobie pokupujesz championy ;]. Na razie graj tymi z rotacji.

Opublikowano

To zależy co wolisz. Mając 20lvl powinieneś już mieć jakichś championów. Runki są potrzebne, ale to jak wolisz. Pamiętaj, że runy przydadzą ci się zawsze, a nie będziesz grać jednym championem całe życie :D

1387126731-U1018598.png

Opublikowano

Polecam Ci kupić teraz sobie master'a,zrobić dobre runki i będziesz carrował wszystkie gry(postać łatwa,a z runkami gra się o niebo łatwiej).

Opublikowano

Osobiście polecam Ci zbierać na runki.

Wiem z własnego doświadczenia, że kupno runek po wbiciu 20 levela jest najbardziej opłacalna.

Dlaczego?

Na wstępie masz przewagę nad innymi - tymi, którzy woleli kupić championa.

Rotacja występuje w standarcie, więc możesz grać tymi bohaterami.

Na dodatek w przyszłości będziesz czerpał przyjemność z tego, że możesz kolekcjonować championów(niektórzy męczą się z kuponem run przy kilkuset wygranych).

Kup runki, a nie będziesz żałował. :)

Opublikowano

Ok, dzięki wam wszystkim ^^ . Zbieram na runki ;d. Tam pare champów fajnych mam którymi gra sprawia mi przyjemność i je ogarniam .

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...