Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zyra w S4

Bronz5 said mid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, zamierzam kupić zyre i grać nią jako support. Widziałem wiele graczy gdzie właśnie tą postacią śmignęli z bronzu do platyny w mgnieniu oka. Mam pytanie czy opłaca się ją kupić i czy będzie można nią coś ugrać. Dotychczas bardzo mało grałem suppem, ew. trolnełem lux (polecam snare boli) lecz jej snare nie przechodzi przez miniony i to był główny jej mankament. Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Zyra jak Support jest moim zdaniem już mało wydajna jak już tak to buduj full AP.

co do mida to wymiata i jak ogarniesz to jak najbardziej łatwo carrowac

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Zyra słaba jako support ?Ostatnio często pickują ją gracze z wyższych dywizji.

Ma cover,znieruchomienie,harass,obszarowy podrzut-po prostu miodzio.

Opublikowano

juz nie jest taka mocna

teraz w mecie sa supporci z cc ktorzy sa tankowaci czyli leona i taric

zyra nie jest tankowata i w zasadzie ma gorsze cc od leony

mozna grac ,vaible ale nie jest juz az tak dobra

­

Opublikowano

Dla mnie support nie ciekawy.. 6300 to zdecydowanie za dużo... Lepsza jest już Sona

Bonusy dla naszego adc,AoE stun, heal, harras - ma wszystko czego support potzebuje

Opublikowano

Zyra i MID śmieszne. Nie proponujcie mi innych champow bo mam prawie wszystkie. Co do Sony to IMO jeden supportow 3 sezonu. Nie pouczajcie mnie jak i gdzie mam grac bo sam wiem lepiej. Niech wypowie się ktoś z Diamonda co sadzi o zyrze

Zyra nie jest taka dobra teraz, ale moge ci polecić tresha chociaż w brązie nie wykorzystasz jego potencjału:/

Dobry żart 2/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...