Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

Jano900

Która?  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która?

• Wied?min 2 Ed. Rozszerzona
      6
    • Bioshock Infinite
      1
    • Borderlands 2 Game of the year
      3
    • Dishonored Game of the year
      1
    • Far Cry 3
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do wyboru jedną (ew. dwie) grę z ankiety powyżej. Którą wybrać?

Jak coś sobie przypomnę to dodam. Możecie jeszcze podać propozycję co mógłbym kupić bo jest to opcja prezentu pod choinkę.

Opublikowano

Zdecydowanie Bioshock Infinite. Gra jest genialna sama w sobie. Opowiada świetną historię Detektywa i dziewczyny którą musi uwolnić. Mi udało się przejść ją w 12h, a dlc to kolejne godziny zabawy.

Z innych gier które mogę polecić to : DMC Devil may Cry, Tomb Raider, The Elder Scrools Skyrim, Metro Last Light i 2033 (Jeżeli nie grałeś).

B.

fiR919k.png

Opublikowano

Zdecydowanie Bioshock Infinite. Gra jest genialna sama w sobie. Opowiada świetną historię Detektywa i dziewczyny którą musi uwolnić. Mi udało się przejść ją w 12h, a dlc to kolejne godziny zabawy.

Z innych gier które mogę polecić to : DMC Devil may Cry, Tomb Raider, The Elder Scrools Skyrim, Metro Last Light i 2033 (Jeżeli nie grałeś).

B.

DMC musiałbym obejrzeć, Tomb Raider mam i jest spoko, dość krótki a multiplayer to kaszana. Mam Skyrim Legendary Edition. Metro 2033 mam i jeszcze nie do końca przeszedłem, a jako że horrorów nie lubię (sram przy 2033) to kontynuacji nie kupię.

Opublikowano

Far Cry 3, sam grałem i bardzo serdecznie Ci polecam. Niesamowita grafika, zadania też nie są złe. Kupiłem ją na allegro, ale jest ona taka sławna, więc nie będziesz miał problemu z kupnem jej.

Opublikowano

Ja Ci polecam z tych gier Wiedźmina 2 i Bioshock Infinite. Miodne tytuły z dobrą fabułą, grafiką ;].

Opublikowano

Borderlands 2 jedna z fajniejszych gier jeżeli lubisz taki styl.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...