Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutorial Overdose.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc dzisiaj się strasznie nudziłem i pomyślałem że mógłbym nagrać tutorial dla początkowych graczy CA na QR. Chciałbym się was zapytać czy to kontynuować, co zmienić itp.

Btw. pod koniec coś zjebałem z renderem ):
@edit. Wiem że dla większości osób jest to banalne i oczywiste, więc powtarzam że jest to dla zaczynających dopiero grę graczy, dlatego proszę o nie hejtowanie (:
Jeszcze dzisiaj dodam kilka spotów.

Opublikowano

Nie mogę nagrać, nx nie mam.

Nie musisz mieć :) Wystarczą podstawowe rzeczy za GP. Przedmioty za nx to tylko lepszy odpowiednik.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

jak dobrze freerunować ? Teraz jak są crushery to za uja nie da się ... szybszy jest taki niebieski skurwiel niż ja :/

a tak btw to akcja ci wyszła nawet spoko. Masz like'a :D

Opublikowano

tequila pokaż jak freerunujesz . O ile dasz rade to nagrać :-).

stary ja z początku miałem remote potem kupiłem "niby" lepszy odpowiednik niego ale stwierdziłem że remotem lepiej mi się gra ;d

Opublikowano

tequila pokaż jak freerunujesz . O ile dasz rade to nagrać :-).

stary ja z początku miałem remote potem kupiłem "niby" lepszy odpowiednik niego ale stwierdziłem że remotem lepiej mi się gra ;d

Przez nockę poćwiczę freerunowanie, jutro postaram się coś nagrać. Od razu mówię, nigdy jeszcze tego nie robiłem.

@edit. Nic nie ugram, wszędzie mutageny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...