Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] hostingu serwerów minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 5 osób, to możesz kupić detaliczną ofertę każdego prawie hostingu. To kosztuje mniej niż 10zł. A jak ci zależy na zarombistej maszynie, kup 1GB na sored.pl, to ok. 20zł.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić 5 slotów, to na pewno nie będzie Cię to kosztować 50zł.

Od siebie bardzo serdecznie polecam hosting Crafthost. Aktualnie jest promocja i za 5 slotów zapłacisz mniej, niż 10zł.

Jeśli nie "ogarniasz" za bardzo moderowania serwerów, to Crafthost ma bardzo fajnie zrobione, bo wszystko tam jest jasne i zarządzanie niektórymi opcjami masz z poziomu przeglądarki.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić 5 slotów, to na pewno nie będzie Cię to kosztować 50zł.

Od siebie bardzo serdecznie polecam hosting Crafthost. Aktualnie jest promocja i za 5 slotów zapłacisz mniej, niż 10zł.

Jeśli nie "ogarniasz" za bardzo moderowania serwerów, to Crafthost ma bardzo fajnie zrobione, bo wszystko tam jest jasne i zarządzanie niektórymi opcjami masz z poziomu przeglądarki.

Serwer stone wystarczy dla 5 osób, zastanawiam się nad nim ponieważ czytając wasze odpowiedzi uznałem że opłaca się tańszy na więcej :)

Opublikowano

Z mojej strony polecam hosting: lvlup.pro ^^

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

pukawka.pl

bądź nowy hosting lecz fajny ;d

yourserv.eu

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Ja polecę Ci pukawka.pl / maxcraft.pl

Tanio, wysoka jakość, Pomocna administracja na pewno Ci pomogą jak bys czegoś nie wiedział ;) I wiele więcej :)

Możesz tam wsiąść serwer testowy, na okres 12 godzin jak się nie mylę i sam zobaczysz jak wygląda panel itp :)

Opublikowano

Ja polecam Ci hosting cubehost.pl ;)

- miła obsługa

- bardzo dobre serwery

- łatwy w obsłudze panel

- do końca grudnia tylko 1,35zł za slot

:)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za propozycję, wybrałem CraftHost

Mam jeszcze pytanie, jest opcja na tym hostingu wgrać takie coś, aby wybrane osoby mogły używać 3 komend, Teleportacji, zmiany pogody oraz zmiany pory dnia?

Opublikowano

Dzięki wszystkim za propozycję, wybrałem CraftHost

Mam jeszcze pytanie, jest opcja na tym hostingu wgrać takie coś, aby wybrane osoby mogły używać 3 komend, Teleportacji, zmiany pogody oraz zmiany pory dnia?

Musisz wgrać plugin essentials, a następnie plugin Permissionsex.

Wtedy np ranga [Gracz] ma możliwość do zmiany godziny, pogody, itp.

Tylko musisz zrobić taką rangę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...