Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sleeiping Dogs nie działa

Piotrek2212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam sprawę taką jak w temacie. Nie działa mi sleeping dogs. Włączam aplikacje pojawia się ,,klepsydra" i... nic. Po jakichś 5-6 kliknięciu na ikonkę zwiesza mi się cały komp i już się nie chce odciąć. Proszę o pomoc bo nie chce żeby się zmarnowała kasa którą włożyłem w tą grę. sciągnołem patcha oraz cracka i nic alej to samo patrzyłem na inne poradniki i zrobiłem tak jak napisali i nic. mój sprzęt to:

Procesor intel® core2 Duo CUP

Pamięć ram 3 GB

Karta graficzna Mobile Intel® 4 Series Expres Chipset Family

Win 7 32-bit

kumplowi na tym kompie działało ale brat mu wgrał jakiegoś wirusa i kompa szlak trafił a miał mi przekopiować wszystko co mu było do tego potrzebne. Proszę o jakieś programy bo chce w to się pograć przynajmniej 10 min. Z góry dziekuję

Opublikowano

Masz Za słabą karte graficzna. A gre spróboj pobrac.

Opublikowano

Masz Za słabą karte graficzna. A gre spróboj pobrac.

spróbuje ale mam najnowsze stery do karty a kolaga miał taką samą i mu poszło a nie wiem co u mnie

Opublikowano

Jak win xp nie pojdzie viste , 7 sorry pomylilem sie z karta powinno pojsc ale jak masz xp nie pojdzie jak odpali sproboj 800x600 ,640x480 lub 1024x768 , low

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...