Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] FPS widoczne w grze - jak włączyć?

Terik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! W tym poradniku pokaże wam jak zrobić aby FPS były widoczne podczas gry!

1. Wchodzimy do: xt92uo.jpg

2. Potem do: 0q3e4s.jpg

3. Otwieramy plik notatnikiem: ehr3sj.jpg

4. W 1 linijce dopisujecie renderer.drawFps 1

gy8fn7.jpg

4. Zapisujecie i włączacie grę! Teraz w rogu macie na czerwono widoczne FPS!

Opublikowano

Jako ostrzeżenie tylko dodam, że u mnie wszystko działa ale skutkiem ubocznym jest taki lag że nie da się grać. Po wyłączeniu wszystko wraca do normy.

Opublikowano

Bo nie masz frozenow kompa i tyle. Nie ważne czy masz fpsy z grze czy nie, frozeny dopadaja zawsze

Opublikowano

Jako ostrzeżenie tylko dodam, że u mnie wszystko działa ale skutkiem ubocznym jest taki lag że nie da się grać. Po wyłączeniu wszystko wraca do normy.

WTF ? Poprzez włączenie wyświetlania klatek na sekunde masz lagi?

Tak to jest jak sie stawia windowsa na pralce.

Ja ogólnie używam do tego bandicama. Opcja print screen nigdy nie nie działała. Testowałem na win xp, win7, win vista i win8.

Zawsze był ciul i czarny obraz.

Opublikowano

Uwierz,że ta linijka naprawdę przekłada się na jakieś % stratności w rozgrywce nie ma takiej super płynności jaka być powinna i nie jest to wina systemu czy kompa,bo testowałem normalnie z progsami jak fraps czy dxtory i stratności nie było żadnych.

Może połowa osób nie odczuje różnicy,bo nie grają naprawdę na super płynności.Ta gra nie ma optymalizacji i na wszystkim trzeba kombinować,by mieć tą super płynność i mieć te kilka % reakcji nad przeciwnikiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...