Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy pl0x

Kigibuv94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, naprawdę jest najżółtszym z najżółtszych żółtodziobów na świece, proszę o pomoc przy hackach...

Plz, podajcie jakiś tut bo zadne mi nic nie daja.... np. jak komus w hacku pomagacie to piszecie i skryptach i takiech tam a ja nic z tego nie umiem...

i najważniejsze to czy można jakoś zdobyc pin do konta bo mam pasy... jak coś to eMS... z góry thx - aha i czy można sprawdzic aktualny email danego konta?

Opublikowano

Można, kliknij coś tam aby zamówić NX'a i pokaże Ci się aktualny adres E-mail na danym koncie (po zalogowaniu na stronie).

A hacki sobie odpuść. Za dużo z tym zachodu, i jeżeli jesteś żółtodziobem to nawet jeśli Ci się uda to dostaniesz po chwili bana =/

Na GMSie idzie zmienić PIN posiadając E-mail do konta (możesz wejść na maila) nie wiem jak jest na EMS.

BTW. I tak 40% dostaniesz...

Opublikowano

Narazie nic nie ma,są tylko private ale jak mówiłem:Smiertelnicy nigdy nie sięgną do wyższej półki.

Opublikowano

taaa śmiertelnicy.... za przeproszeniem k***a Ty kiedyś też nawet nie wiedziałeś że jest takie coś jak hack... a co do tematu to kiedy mogą byc, i skąd możnaby się nauczyc tworzenia hacka - ktoś coś takiego napisał...

• Dodaj nową pozycję...