Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Resetowanie ustawień do stanu początkowego (48%)

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wirus zablokował mi polowe plików na dysku i niektóre usunął chciałem przywrócić komputer do stanu fabrycznego używając one key recovery lecz wirus usunął mi partycje recovery, wiec uzylem resetowanie ustawień do stanu początkowego Windows 8, do 33% poszło gładko lecz potem był horror od 12.00 do 15.49 doszło do 48% jeżeli teraz przerwę resetowanie cos może się stać ? Co polecacie zrobić , nie zostanie kompa włączonego na noc.

Sprzęt to Lenovo G580

Opublikowano

Chodzi mi o to, czy masz nośnik, z którego był instalowany Windows na Twoim komputerze.

Bo jeśli tak i masz oryginalny system, to wystarczy ta płytka i reinstalujesz system i po kłopocie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

czekaj do jutra. jak jutro nadal będzie stało w miejscu to znaczy że wirus uszkodził ci recovery. z ciekawości, jaki to był wirus?

Opublikowano

sality i neshta? o kurwa, armagedon xD czyli najwyraźniej infekcja była tak duża że zaatakowała ci recovery. format z płytki/pendrive. nic innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...