Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie ] FIFA 13 VS 14

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry,

Chciałbym kupić do świąt fife 14 ale nie dam rady uzbierać 130 zł +...Więc tak myśle o fifie 13, która kosztuje ~50 zł więc jest duża różnica w cenie. Teraz pyytanie do Was, czy obie fify tak od siebie się różnią, że warto dawać te ~80 zł więcej ? Głównie zależy mi na grze w FuT'a, więc wg was warto w porównaniu do fify 14 kupować jeszcze 13 ? Czy jest to już przeżytek ?

Opublikowano

Jezeli chcesz grać w FUT'a to tylko 14... W 13 na prawdę jest teraz bardzo drogo, etc.

Pod względem gry niezbyt się różnią, no może trochę sterowaniem no i fizyką piłki.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

a jest tam z kim grać ? Czy długo wyszukuje przeciwników( o ile jeszcze tacy są )

Opublikowano

a jest tam z kim grać ? Czy długo wyszukuje przeciwników( o ile jeszcze tacy są )

Raczej długo. Większość graczy skończyła grać w 13 i kupiła 14.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Raczej długo. Większość graczy skończyła grać w 13 i kupiła 14.

Ja osobiście posiadam Fife 13 i przeciwników mi wyszukuje bardzo szybko :)

Opublikowano

fifa 13 40zl ok.

fifa 14 w swieta podobno ma byc znizka do 75 zl wiec radze czekac do swiat gdyz fifa 14 jest o niebo lepsza w fifie 13 dziennie jest ok. 30 tys. aukcji w dol a w 14 500-800 tys. gra o wiele wiecej ludzi a poza tym w fifie 13 fut gra jest bardzo nastawiona na szybkosc graczy a w 14 jest to mniej wiecej zrownowazone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...