Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS zawiesza mi sie po wejściu na serwer/new game

Dramortus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdyż po wejsciu na serwer zacina mi się wszystko i musze przez menadzera wyłączać csa, po wejsciu na seerwer to znaczy jak jest reklama na start to to sie dzieje, na new game mam tak samo.. Mam bardzo dobry komputer, próbowałem już reinstaloowac steam, cs i nawet pobierałem instalki na steam ale nic nie pomaga, nie mogę wyłączyć tego całego Exproler bo mam to z małych liter, a i nie działa też jak zresetuje modem... P O M O C Y

Opublikowano

Wejdź w bibliotekę -> gry -> ppm na cs -> właściwości -> ustaw opcje uruchamiania i dopisz tam -nofbo -nomsaa

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Tylko ja mam instalke i odpalam ją przez skrót bo jak nie mam tej instalki to nie działa mi cs.. Nie moge tego zrobic inne pomysly?

Opublikowano

To spróbuj zrobić tak:

1. Wejdź w biblioteka steam -> gry -> ppm na cs -> właściwości -> pliki lokalne -> sprawdź spójność plików.

Jeśli nie pomoże, to:

1. Skopiuj sobie swoje cfg.

2. Wejdź w steam/steamapps/common/ i usuń folder half-life.

3. Wejdź w biblioteka -> gry -> ppm na cs -> zainstaluj

4. Wklej z powrotem swoje cfg do steam/steamapps/common/half-life/cstrike

ou7821.jpg

Opublikowano

Tylko że jeżeli zrobię tak jak mówisz to nie będę miał cofniętej aktualizacji z 2k13 na 2k9, jakbyś mógł to napisz jak cofnąć dobrze aktualizacje a potem jak zrobić to aby się nie bugowało..

Opublikowano

Pomogło, mogłem wbić na serwer ale gdy cofnąłem aktualizacje to wyskoczył mi błąd : W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad

Jakby trzeba było coś pobrać to podasz?

A tak w ogóle to dzięki za pomoc ;]

Opublikowano

To spróbuj innym sposobem:

1. Pobierasz ten folder, który jest w poradniku, który ci wysłałem.

2. Zmieniasz jego nazwę na half-life.

3. Podmieniasz w steam/steamapps/common/

Jeśli dalej nie działa, to chyba nie zostaje ci nic innego jak granie na 2k13.

ou7821.jpg

Opublikowano

NIE DZIALA.. Prosze o inna rzecz, czemu teraz nie dziala kiedys bylo ok jak cofalem aktualizacje..

WIEM JAK TO NAPRAWIC!

Jakbyś mógł to skopiuj SWÓJ folder Half-Life i wyślij go na speedyshare.pl a wtedy będzie mi działac! POMÓŻ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...