Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kowalbot Metin2 Pl

Traffka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kowalbot Do Metina;p

Robi Itemek Odrazu z +0 na +6 i Zawsze Sie Udaje;d hehe

Sprawdzone;]

Odpalamy Bota

Logujemy Sie Tak Abysmy Stali Odrazu Obok Kowala (Jezeli Po Wlaczeniu Bota i Metina Poruszysz Sie To Bot Nie Bedzie Dzialal Sprawnie) ;D

Czekamy Na Okienko

Klikamy Jeden Przycisk Start . I Odrazu Ulepszamy Item (UWAGA! nie da sie uleszpac np. z +1 na +6. DZIALA TYLKO Z Itemami Na +0!)

@EDIT Ponieważ oskarżacie mnie o 13 wirusów postanowiłem to samemu sprawdzić i co prosze wykryło mi 2 nie grożne ! Z czego udowodniłem że pare postów w dół to ludzie którzy nie radzą sobie ze sobą i nie umieją tego zrobić jak piszę . A oto skan po wypakowaniu pliku

SKAN !

hasło kowal

Moje GG: 9910120

==Metin2 My Life==

Firma Z Dedykacją Dla Parooofeek .

Opublikowano

13 wirow jest chyba dlatego ze jest spakowane w hasle, bynajmniej mi i qmplowi dziala nie dziala tylko na chyba ostatnim serwie najnowszym, zaraz edytne skan

==Metin2 My Life==

Opublikowano

@up

Bynajmniej Ci i ,,kumplowi'' xD

najlepsza wymówka -.^

Bana mu..tam jest 6 trojanów, 5 wormów i 1 backdoor - .-

mój kolego, a winrar nie packuje w wirusy plików z hasłem ; >

Pozdruf kolegeł

logo_black3.png

Opublikowano

Moglibyscie dac + za skana...

A i jeszcze jedno jak ktos to wlaczyl to pojawilo mu sie w start> wszystkie programy>auto start > i tu wlasnie sie pojawilo trz372.tmp czy cos podobnego polecam to usunac normalnie sie nie bedzie dalo polecam unlocker

a jak nie bedziecie umieli usunac przeniescie to chociaz z tamtego folderu.

mojavatek.png
Opublikowano

Widać że macie extra komputery mi wykrywa 2/40 ? : )

==Metin2 My Life==

Opublikowano

Proszę Cię zeskanuj to sam i daj screena sciagnij i daj screena dziekuje dowidzenia az pisac niemoge dobrze tak mnie denerwuje wasze gadanie.

==Metin2 My Life==

Opublikowano

Proszę Cię zeskanuj to sam i daj screena sciagnij i daj screena dziekuje dowidzenia az pisac niemoge dobrze tak mnie denerwuje wasze gadanie.

Kur*a idoto skana dalem wyzej -,-

2 post pod tematem thiefie

@edit

A i pamietaj ze jak mi zginie jakis emiail / konto to juz taki cwany nie bedziesz jak ci gliny na chate wbija.

Potem bedziesz plakal bo na emailu mam konta bankowe wszystko.

mojavatek.png
Opublikowano

niech jakis mod zamknie ten temat, a mu wklei z 20% za up'a vira, mowie daj nam filmik, i przy okazji powiedz skad wzioles tego bota hm? bo ty go raczej nie stworzyles (masz 15lat, o ile tyle masz) a tu juz ktos dawal scana z 13/41, ja dam mojego : Scan

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

nic się nie dzieje odpala się internet exploret i nichuchu nie ma żadnego okienka

edit sprawdzałem w hijackthis nic nie mam jestem czysty jak pupcia niemowlaka ale to jest chyba fake

Opublikowano

OMG prosze moda o 20% dla autora i zamkniecie tematu bo to jest pierdolenie ....kiszka blada nie ma czegos takiego jak kowalhack czy tam BOT to jest wszystko w plikach serwerowych...

logo_black3.png

Opublikowano

; ooo 2/41 nie groźne wiry jak widze xD sprubowalem logłem sie na noob konto zrobilem jak pisalo i co działa ale tylko że jak zrobie na +6 relogne się i znów +0 ;s lipa ale już prawie ;D

Opublikowano

Najwyraźniej źle coś robisz napisz mi na priv dokładnie jak to robisz to Ci wytłumacze co i jak.

==Metin2 My Life==

Opublikowano

Nie wiem czemu ten temat jest jeszcze nie zamkniety takie hacki nie istnieja i nie beda istniec to tyle

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

a mi tak nie zalerzało sciaglem bo i tak zaraz format ^^ weszlem na konto z 1lvl oczywscie anty wir off a tu okno jest i sie wylacza typowy keyloger ^^ za keylogera ban powiniem poleciec ^^

xd5vrcjhj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...