Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO fps'y

TheWoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio zacząłem grywać w naszego kochanego cs'a GO początkowo na średnich detalach dochodziło mi do około 80-90 fps'ów teraz następnie bo przerwie tygodniowej kiedy powróciłem do gry NA NAJMNIEJSZYCH detalach sięgam do 30 fps'ów z włączonym GAME Boosterem do RAZERA , jakimiś cfg itd ... Nwm czy to działa chciałem po prostu znowu uzyskać komfort gry ponieważ w obecnej sytuacji stanowczo wolę 1.6 :)

SPECYFIKACJA KOMPA:

http://scr.hu/1o1t/flkaw

Co do mojej karty graficznej nie jestem przekonany ponieważ wydaję mi się bardzo dziwna , dlaczego dziwna?

Ponieważ w wszystkich pogramach do boost'a gier lub innych podciągających cokolwiek zawsze pokazuję że ta karta jest kompletnie "nie grywalna"

lub może lepiej "nie wykrywalna"

Komputer mam około 2 lat .. Nie miałem z nim raczej żadnych problemów po za ostatnią wymianą dysku HDD

Moje pytanie brzmi czy da się cokolwiek zrobić z tymi skaczącymi fps'ami oscylującymi w granicy 20-30 fps ..

Dodam że gdy gram w CS:S to gra chodzi kompletnie płynnie nwm czy jest to ważna informacja ale wydaję mi się że gry te mają dość nowoczesne silniki

a karta 1gb powinna wystarczać do takiej zabawy :)

ostry.png

Opublikowano

Witam , ostatnio zacząłem grywać w naszego kochanego cs'a GO początkowo na średnich detalach dochodziło mi do około 80-90 fps'ów teraz następnie bo przerwie tygodniowej kiedy powróciłem do gry NA NAJMNIEJSZYCH detalach sięgam do 30 fps'ów z włączonym GAME Boosterem do RAZERA , jakimiś cfg itd ... Nwm czy to działa chciałem po prostu znowu uzyskać komfort gry ponieważ w obecnej sytuacji stanowczo wolę 1.6 :)

SPECYFIKACJA KOMPA:

http://scr.hu/1o1t/flkaw

Co do mojej karty graficznej nie jestem przekonany ponieważ wydaję mi się bardzo dziwna , dlaczego dziwna?

Ponieważ w wszystkich pogramach do boost'a gier lub innych podciągających cokolwiek zawsze pokazuję że ta karta jest kompletnie "nie grywalna"

lub może lepiej "nie wykrywalna"

Komputer mam około 2 lat .. Nie miałem z nim raczej żadnych problemów po za ostatnią wymianą dysku HDD

Moje pytanie brzmi czy da się cokolwiek zrobić z tymi skaczącymi fps'ami oscylującymi w granicy 20-30 fps ..

Dodam że gdy gram w CS:S to gra chodzi kompletnie płynnie nwm czy jest to ważna informacja ale wydaję mi się że gry te mają dość nowoczesne silniki

a karta 1gb powinna wystarczać do takiej zabawy :)

Lecz zauważ, że go jest z 2011, a Source z 2005.

Opublikowano

Ostatnio była aktualizacja i dużo osób skarżyło się na spadki FPS, może to ci pomoże.

Idź do
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\resource\flash
(folder flash, gdzie masz zainstalowanego cs;go) i z tego folderu, zaznacz i usuń BACKGROUND file (.swf)

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Twoja karta graficzna nie jest zbyt dobra. Mam gts 450 (ile to będzie wersji dalej? z 5?) i globus chodzi mi na max ~250fps, więc to pewnie wina tego. Usuń te configi i inne pliki, które niby miały zwiększyć fpsy, to może wróci dawna ilość.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Panowie wszystko super fajnie , to że moje karta graficzna na te lata to już dno to raczej przyjąłem do świadomości , następnie inna sprawa CS:GO oczyściłem z wszystkiego co mogłem , spróbowałem starą metodą ,rozdzielczość 640 , gra wiadomo wygląda jak nie powiem co ale mam stałe 80 fps .. Nie ma jakiegoś innego sposobu by pociągnąć tego bydlaka na większej rozdzielczość jakieś słabsze texty lub coś w tym rodzaju ?

Przy okazji wypowiedzi chciałbym się zapytać jaką kartę polecacie ? chciałbym uderzyć w stronę kochanych DDR5 bo z tego co wiem to one trzymają teraz poziom , ma ktoś taką kartę i kupił ją w miarę przyzwoitej cenie?!

Po prostu ciekawi mnie ta sprawa ponieważ znajomy ma kartę o serie gorszą a jemu GO pyka na spokojnego na 60-70 fps'ach przy rozdzielczości 1440x900 co dla mnie jest już raczej nie osiągalne

Plik Background usunąłem bo o tym już słyszałem ,+5,6 fps'ów dużo mi to nie dało :<

Jakieś inne pomysły macie panowie ?

jeśli nie,to zostaję mi na święta pod choinkę kupić sobie kartę no cóż :D

ostry.png

Opublikowano

Witam, mam taki sam problem ze spadkiem fps'ów w CS GO.

Moja Karta Graficzna Radeon 6490M HD ( jak cos to jest laptop), w poczekalni podczas wybierania gry mam 119 fps , w czasie ładowania mapy 200+ a podczas grania wachania 60 fps i spadek w dół. I Nie wiem czy to jest wina karty graficznej czy wina złych sterowników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...