Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki to quest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialem sie dowedzieć jak nazywa sie ten quest ktory wyswietla ze gracz rozpoczyna gre na serwerze proszę o linka do tego questa , z góry THX !

Opublikowano

kur... chodzi mi o ten quest ze pokazaucie sie wszystkom graczom ze Gracz xxx wlasnie rozpoczol gre na serwerze .. na notice all

Specjalista
Opublikowano

kur... chodzi mi o ten quest ze pokazaucie sie wszystkom graczom ze Gracz xxx wlasnie rozpoczol gre na serwerze .. na notice all

Kurwa chłopie jak byś wszedł w ten link co Ci podałem i zobaczył questa byś zobaczył :

notice_all ("Nowy poszukiwacz przygod" .. pc.get_name () .. "trafił na Nasz Serwer")

notice_all ("Witamy niezmiernie i ZAPRASZAMY! TEAM Alkerios i. Gracze".

TAK WIĘC MASZ W TYM QUSCIE WSZYSTKO CO POTRZEBA NA START,INFORMACJE I ROZPOCZĘCIU GRY ITP!!!

Co to za ludzie nie zobaczą a się ku... prują !

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

... jakby był to bym sie was o niego nei prosil ...

Kurwa chłopie jak byś wszedł w ten link co Ci podałem i zobaczył questa byś zobaczył :

notice_all ("Nowy poszukiwacz przygod" .. pc.get_name () .. "trafił na Nasz Serwer")
notice_all ("Witamy niezmiernie i ZAPRASZAMY! TEAM Alkerios i. Gracze".

TAK WIĘC MASZ W TYM QUSCIE WSZYSTKO CO POTRZEBA NA START,INFORMACJE I ROZPOCZĘCIU GRY ITP!!!

Co to za ludzie nie zobaczą a się ku... prują !

sory sory nie zauważylem, do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...