Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie, proszę moda o przeniesienie w odp. miejsce, bo ja nwm gdzie takie coś pisać...

Posiadam telefon SE Xperia Mini Pro (Dziadostwo... Ale to szczegół) i mam pewien problem dot. nazw piosenek, wykonawców i albumów. Wbudowany odtwarzacz nie czyta mi polskich znaków, a w ich miejsce umieszcza "krzaczki". Czy wie ktoś, gdzie to można usunąć/zmienić?

Opublikowano

Poszukaj w ustawieniach programu, lub pobierz aplikację PowerAmp, jest 100 razy lepsza od stockowej i na bank obsługuje polskie znaki, masz tam zaawansowany korektor graficzny, zapisane kilka ustawień, można go tak ustawić, aby sam automatycznie pobierał do utworu okładkę albumu etc.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Przez 30 dni jest okres próbny, potem się wyświetla okienko, że czas już minął, czyli przez jakieś 2 miesiące na niej pociągniesz, jak już nie będzie działać, to pobierz neutrona i będzie ok, te 2 apki są bardzo podobne, tylko PowerAmp ma lepszy layout jak dla mnie i jest bardziej nob-friendly :P

Niby dla neutrona zalecane jest mieć procesor 1Ghz, ale jak zbiłem taktowania mojego SGS+ do bodajże 256Mhz, to też działał.

Opublikowano

Przez 30 dni jest okres próbny, potem się wyświetla okienko, że czas już minął, czyli przez jakieś 2 miesiące na niej pociągniesz, jak już nie będzie działać, to pobierz neutrona i będzie ok, te 2 apki są bardzo podobne, tylko PowerAmp ma lepszy layout jak dla mnie i jest bardziej nob-friendly :P

Niby dla neutrona zalecane jest mieć procesor 1Ghz, ale jak zbiłem taktowania mojego SGS+ do bodajże 256Mhz, to też działał.

Mimo wszystko... Nie czyta mi polskich znaków... Dodatkowo, nie potrafi znaleźć okładek albumów, przykładowo Comy - Pierwsze wyjście z mroku. Aplikacja się fajna wydaje (PowerAmp), ale jednak mi bardzo zależy na tym, żeby nie było krzaczków. Okładki albumów już palgo cześć. Tego Neutrona jeszcze spróbuję jak mówisz, że podobny...

@Edit: Nie uciągnie dziada ;x

Opublikowano

W takim razie to nie jest wina programu, a coś w opcjach systemu musisz mieć zmienione.

Domyślam się, że wcześniej nie miałeś tych problemów, to może spróbuj zresetować telefon?

Opublikowano

W takim razie to nie jest wina programu, a coś w opcjach systemu musisz mieć zmienione.

Domyślam się, że wcześniej nie miałeś tych problemów, to może spróbuj zresetować telefon?

Zawsze tak było. Póki nie zakupiłem 2 oryginalnych albumów, to nie czepiałem się tego, ale mając na uwadze, że są to oryginały i chciałbym je mieć w telefonie w 100% sprawności, to mnie to irytuje. Reset był w sumie dzisiaj, wraz z przywróceniem systemu, z powodu zawalenia telefu syfem. A tej opcji nie mam pojęcia gdzie szukać. W język/aplikacje? Nie mam pojęcia... To jest tak posrany telefon, że nic się praktycznie w nim zrobić nie da -.- Musiałem przywracać system, żeby usunąć jeden z zapisanych email'i w systemie, chociaż ten email został usunięty permanentnie...

@Edit: Pomoże ktoś? Bo mnie już wkurwia ten pierdolony złom...

@Do zamknięcia. Poradziłem sb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...