Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Bonusy na święta

BigDady1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż mam takie pytanie czy na święta gracze w lolu dostaną jakieś bonusy typu darmowe RP lub Dopalacze? Albo chociaż więcej RP przy zakupie? Jak tak to od kiedy?

mrsg.png

Opublikowano

Nic o tym nie wiadomo,2 lata temu coś było,rok temu nic nie było-zobaczymy jak to będzie.

rok temu społecznośc wybrała legacy skiny takie jak mamy w tej chwili wiec nie mow ze nic nie dostalismy

­

Opublikowano

rok temu społecznośc wybrała legacy skiny takie jak mamy w tej chwili wiec nie mow ze nic nie dostalismy

Chodzi mi bardziej o to co autor napisał w temacie "bonusy typu darmowe RP lub Dopalacze".

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiadomo czy coś zorganizują w tym roku. W tamtym roku nic nie dali a dwa lata temu jeszcze się nie spszedali i dali 550 rp ;) (pamiętam, kupiłem wtedy moją pierwszą skórkę- Miss Fortune spod Waterloo za 520) Osobiście mam nadzieję, że w tym roku coś dadzą zavte provlemy.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...