Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kamermod na serv. priv Ethana

GRZMOT990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

Czy mógłby mi ktoś pomóc z ustawieniem serwera Ethana i JEGO WSZYSTKIMI ITEMAMI chodzi mi o to żeby były widoczne.

Próbowałem wyciągnąć pliki npc itp ale niestety nie mogę nie wiem czemu ponieważ pliki pythonloader.mix python.py nie działają zmieniłem też nazwe na logininfo ale to nic nie daje

2 problemem są jakby braki w plikach dll w modzie chodzi o to że klient gry nie posiada dll do moda.

Naturalnie klient działa bez zarzutów.

Próbowałem też ściągać dll których brakowało przez files.com ale to nic nie dało.

Czy mógłby ktoś pomóc mi z tym problemem? i nauczyć mnie jak dodawać takie serwery ?

Będę bardzo wdzięczny

Z góry dziękuję i Pozdrawiam.

GRZMOT.

Opublikowano

Witam Serdecznie

Widze że Tradycyjnie Spamer nabił post heh( Szkoda że niezbyt umiem zgłaszać posty^ ^) Prosiłbym o odpisanie kogoś kto się zna, a nie Spamowanie non stop przez jakiś nobów: Przykład @up.

Czy mógłby ktoś powiedzieć jak to zrobić? jeżeli z tego forum nikt tego nie umie to też nie zaszkodzi powiedzieć.

Z Góry dziękuje i Pozdrawiam.

GRZMOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...