Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sorcerer's Shoes - Renekton

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie?

Ostatnio grałem z jakimś Diamentem, który miał ponad 120 gier zagranych Renektonem.

Pisał mi, że to bardzo dobry wybór, ponieważ skaluje się to z jego R.

Jakiś czas temu tydzień/dwa był u mnie Renekton właśnie z tymi butkami i nie powiem, siekał bardzo dobrze.

Jakie jest Wasze zdanie? :)

Opublikowano

kupowac buty tylko pod r? nie

juz lepiej te na cd

chociasz jak sie pomysli to z sunfire'em tez sie stackuje

no nmw dla mnie bezsens bo to tank i tak

­

Opublikowano

No sumie czemu nie,na buildach polecają te butki.

Myślę też że zależy od rodzaju gry,jeśli jedziemy w full tank,albo mamy konkretnego counter'a na lini to tabi/merkury,jeśli sobie radzimy to możemy sorcerere.

Opublikowano

Nie jest to zły pomysł. Wiele ludzi preferuje tymi butami. Przyznam, że się przydają. Po użyciu ulta leci dobry dmg.

Ja osobiście wolę go złożyć Tabi Ninja i Pas Giganta.

W większości przypadkach linia jest wygrana. :)

Opublikowano

Według mnie dobry pomysł, ale przeciwko postacie z małym mresisem, taka niespodziewanka jak buduje na ciebie armor, a ty składasz sunfire cape + sorcerery, ale jakoś nie widzę w tym innego celu jak nie ult + w late to raczej tabi albo merce by sie przydały :/

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Choć nie wiem jak mocny troll item/build byś wymyślił na daną postać, znajdzie się pare fagasów robiących pod publike, i napisze, że to dobry pomysł. Oczywiście sorcerki to troll item, i w 100% koles który je zbudował zasługiwał na reporta i bana.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Choć nie wiem jak mocny troll item/build byś wymyślił na daną postać, znajdzie się pare fagasów robiących pod publike, i napisze, że to dobry pomysł. Oczywiście sorcerki to troll item, i w 100% koles który je zbudował zasługiwał na reporta i bana.

Czemu trollowy item, z sunfire cape + sorcererami biegasz na ulcie, bijesz po 100 co sekunde, moze troche troll ale nie koniecznie to musi być słabe ...

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Osobiście na rankedzie bym tak nie zagrał.

Czemu? Bo DMG i tak leci, a jeśli złożyć przykładowo tabi, to wdg. mnie lepiej iść pod tanka niż się bawić w 10 dmg więcej.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Magic dmg renektona jest znikomy wiec skladanie takich butow to chyba najgorszy mozliwy wybor

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

AoE dmg z ulta + AoE z sunfire daje dość spory dmg AP, więc jak najbardziej się opłaca

Butki te nic nie dają do sunfire więc kupować buty tylko do ulta np. kosztem tabi albo merków. Dla mnie to bezsens jeżeli już to buty na CDR jak robisz rene pod dipsy.

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Według mnie się nie opłaca, sam sunfire wystarczy, który też świetnie działa z ultem poza tym kupowanie ich kosztem merków/tabi też nie jest opłacalne.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Ban za build? ZA słabą grę? Was już do reszty pojebało?

Butki te nic nie dają do sunfire więc kupować buty tylko do ulta. I poco wprowadzasz ludzi w błąd? KAŻDY MA MRES! A jaki dmg bije sunfire? Magiczny? Niemożliwe! Więc może penetracja magiczna coś da? spróbujcie czasem użyć czegoś, co macie w czaszce

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...