Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LG L7 II czy Xperia M ?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dopytać, który z tych telefonów jest lepszy tzn. po względem parametrów, jakości wykonania etc.

LG L7 II czy Sony Xperia M.

Miałem obydwa przez chwile styczność z tymi modelami i szczerze mówiąc, obydwa mi odpowiadają. Nie są za duże, dobrze leżą w dłoni i ładnie wyglądają. Z tego co pamiętam LG ma aparat 8 mpix a Xperia M ma 5 mpix i to właśnie kusi :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Xperia M jest wydajniejsza, więcej RAMu i lepszy procek. Ma trochę gorszy wyświetlacz z lepszą rozdzielczością, gorszą baterię, gorszy aparat. Co ciekawe, kamera do video rozmów w Xperi M może nagrywać w HD czego nie ma LG L7 II. Sam zdecyduj czego bardziej potrzebujesz chociaż myślę, że między wyświetlaczami nie zauważysz różnicy, jako ciekawostkeędodam, że Xperia M ma trochę lepszą rozdzielczość która ma umożliwiać lepsze oglądanie filmów. Ja bym brał Xperie M.

Opublikowano

A czy można oglądać na nich filmy w jakość HD ?

Ogólnie co to potrzebuję w miarę dobry aparat, no i jakość wyświetlacza bo fajnie by było pooglądać filmy w HD :D

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Obydwa też mają fajne podświetlenie, w L7 II przy fizycznym przycisku, można zmieniać kolory i w Xperia M też można zmieniać koloru.

Ciekawi mnie, czy można ustawić by w L7 II ta dioda świeciła np. przy przeglądaniu zdjęć i tak ogólnie, bo z tego co się dowiedziałem to ona świeci np. jak ktoś dzwoni, budzik, sms a Xperia M świeci przy przeglądaniu zdjęć i wgl :D

4124112_16944776.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...