Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Vintorez czy SVU-A ?

rucek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co według was lepsze i jakie dodatki do tych broni ? z góry dziękuję :) I jeszcze chciałem zapytać czym się różnią te bronie od siebie ? :)

Opublikowano

wg mnie lepsze svu-a

bronie różnią się tym że vvs jest szybszy i ma mniejsze dmg a svu jest wolniejsze, celniejsze, ma większe dmg, bez dodatków ciągnie w prawo

dodatki: stabilizująca, predator, vipery, holograficzny

Opublikowano

wg mnie lepsze svu-a

bronie różnią się tym że vvs jest szybszy i ma mniejsze dmg a svu jest wolniejsze, celniejsze, ma większe dmg, bez dodatków ciągnie w prawo

dodatki: stabilizująca, predator, vipery, holograficzny

ok a czy do svu-a nie lepsza będzie kolba thunderbolt i lufa zasięgowa ? , i chciałem jeszcze zapytać o dodatki do sks, i która snajperka lepsza: SVD, M110 czy M14 EBR ? a i bym zapomniał jeszcze poproszę o najlepsze dodatki do Vintoreza ;):D

Opublikowano

sks najlepsza z samopowtarzalnych do niej thunderbolt precyzyjna vipery (ja mam dodatkowe magazynki i dobrze mi się gra) pso1 jak grasz na krótkie a do karabinów automatycznych najlepsza jest stabilizująca a zasięgowa może być

Opublikowano

Jak ogarniasz poziomy odrzut to bierz svua ją go nie ogarniam więc wolę vss bo fajnie wygląda w przeciwieństwie do svua , to koszmar jeśli chodzi o wygląd a jeśli chodzi o sks to polecam thouterbolt preclufkę i piranha magsy no więcej dmg zadaje a ammo moim zdaniem i tak jest dużo

Pozdro :)

Opublikowano

Polecam ci VSS. Jeżeli nie masz dodatków kup właśnie pakiet z VSS'em. Gram tymi dodatkami i dobrze leci:

* Precyzyjna.

* Vipery

* Stabilizująca

* RapidAim RedDot

Opublikowano

Jeśli Ci chodzi o ten pakiet z VSS za 10k, to jest bardzo nieopłacalny, ale ok.

SVU byłoby dobre, gdyby nie miało takiego odrzutu, a jako że ma na tyle wielki, że jak przytrzymasz LPM, to zrobisz 360.

Słabo się spisuje na średnie dystanse, no chyba że nawalasz tylko w ludzi biegnących w prawo :P

Do VSS stabka, holo, vipery i precyzyjna, a do SKS precyzyjna, Vipery, thunder i do wyboru - pustynna, RangeAce, m145, teraz nawet m141 jest ciekawą propozycją, 366m idzie luzem zrobić, ściągasz na Omanie z plaży ludzi na lotniskowcu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Jeśli Ci chodzi o ten pakiet z VSS za 10k, to jest bardzo nieopłacalny, ale ok.

SVU byłoby dobre, gdyby nie miało takiego odrzutu, a jako że ma na tyle wielki, że jak przytrzymasz LPM, to zrobisz 360.

Słabo się spisuje na średnie dystanse, no chyba że nawalasz tylko w ludzi biegnących w prawo :P

Do VSS stabka, holo, vipery i precyzyjna, a do SKS precyzyjna, Vipery, thunder i do wyboru - pustynna, RangeAce, m145, teraz nawet m141 jest ciekawą propozycją, 366m idzie luzem zrobić, ściągasz na Omanie z plaży ludzi na lotniskowcu.

m145 można założyć do snajperek ? co to za luneta m141 ? i jak zdejmujesz ludzi z plaży na lotniskowcu jak nawet na dwóch przybliżeniach jest mgła :)

Opublikowano

M145 jest to i zalezy na jakiej grafice grasz. Na wysokich widac lotniskowiec a jak przytrzymasz spotkey (g standowo) to widac ludzi

Opublikowano

M145 jest to i zalezy na jakiej grafice grasz. Na wysokich widac lotniskowiec a jak przytrzymasz spotkey (g standowo) to widac ludzi

sorry, ale nie z tego nie rozumiem :D

Opublikowano

sorry, ale nie z tego nie rozumiem :D

Potem po szkole wstawie screeny i zobaczysz ...

Dobra, nie dam screenów bo nie umiem grać :D Mam mało czasu, próbowałem zrobić tego na 4 rundach ale nie mogłem spokojnie ustać na plaży.

Chodzi mi o to, że jak już stoisz na plaży, patrzysz przez lunete to ludzi nie widać. Widać tylko igle i maszyny. Jak wciśniesz klawisz G (do spotowania) na dłuzej to widać wszystkich co stoją na lotniskowcu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...