Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]xBox 360

Deo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące xboxa 360. Za ile najtaniej można teraz kupić tę konsole. Typ/wesja nie ważna byle by gry działały i się nie cięły. Oraz, żeby nie grzał się szybko ponieważ lubię długo grać ;D tak jak mowie zależy mi na najniższej cenie i całkiem dobrej konsoli.

@edit Nie dodałem jeszcze, że może być używana.

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....

Opublikowano

Jak mogą być używane, to za ok. 500zł powinieneś dostać jaspera, lub troche drożej slima. Są to najmniej awaryjne wersje konsol, na starsze nawet nie patrz.

Najlepiej szukaj konsoli z jakimś dyskiem minimum 120GB, gdyż coraz więcej gier wymaga teraz dysku, np GTA5, CoD:G.

Opublikowano

1 pytanie na tej aukcji jest 250gb bez dysku? czyli jest jakoś wbudowane? 2. Kinekta mogę dokupić kiedy indziej jak będę miał więcej kasy.

6JuGEp.png

Opublikowano

1 pytanie na tej aukcji jest 250gb bez dysku? czyli jest jakoś wbudowane? 2. Kinekta mogę dokupić kiedy indziej jak będę miał więcej kasy.

Ten zestaw raczej jest całkiem bez dysku, tylko tak sprytnie napisany :P

Jak kinecta chcesz dokupić w przyszłości to szukaj tylko slimów :P

Opublikowano

czyli ta aukcja się nie opłaca?

6JuGEp.png

Opublikowano

czyli ta aukcja się nie opłaca?

Tak średnio :P

Najlepiej jest szukać licytacji aby taniej wyrwać konsolę.

A chcesz może przerobić konsolę?

Opublikowano

nwm a opłaca sie

6JuGEp.png

Opublikowano

Przerobić ?

No jak dla mnie tak, gry przecież troche kosztują a warto mieć je za free :P

Do tego jak przeróbka LT to grasz przez neta; )

Opublikowano

aha mam pytanie czy mógłbyś poszukać jakiejś sensownej konsoli na aukcji/licytacji ? ;D

6JuGEp.png

Opublikowano

Opłaca się kupić z dyskiem 4gb?

6JuGEp.png

Opublikowano

a trudno jest przerobić konsole?

6JuGEp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...