Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oplaca sie kupic na stan dzisiejszy DayZ?

Kusiuv2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.w / oplaca sie? bo slyszalem ze standalone ma wyjsc przed koncem tego roku ( przynajmniej alfa) i niewiem czy nie wyrzuce pieniadzy w bloto kupujac ARme2+ dodatek do niej ;p zeby miec samo dayz

Opublikowano

Standalone miało wyjść w ciągu wakacji 2013. Kupuj. Jeśli ci szkoda kasy ja osobiście proponuję dostać tak zwaną grę "piracką"

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

no tak, to fakt zapowiada sie fajnie, ale ona juz wychodzi od ponad roku i nadal nie widac, obiecuja obiecuja i nic z ego nie ma :( jednak nie kupuje zwyklego DayZ, ogladalem streama to koles spadl z 50cm i zginął, fizyka w tej grze nie istnieje, dlatego jak dopracuja standalone to odrazu kupuje, a w miedzy czasie "niestety" bede musial popykac na piracie army 2 zeby zagrac w dayz, xxx

Opublikowano

@2up

Czasami zdarzają się bugi w dayZ, ale nie zawsze tak jest i nie tak często.

Na YT ludzie różne rzeczy wstawiają to że ktoś wstawił filmik o tym jak ginie z absurdalnej wysokości nie oznacza, że cała gra to jeden wielki bug.

Sam gram w dayZ i naprawdę rzadko zdarzają mi się takie rzeczy.

W twoim przypadku naprawdę polecam ci zdobycie gry.

@offtopic
To, że nie popiera piractwa nie oznacza przecież, że nie można powiedzieć np.
"oh, w takim razie chyba będę grał w piracką wersję tej gry "

A użytkownicy forum z tego co wiem mogą wysyłać sobie wzajemnie tak zwane "piraty".

Nie rozumiem za bardzo dlaczego piractwo na forum jest zakazane, nie będę się zagłębiał w offtopic.

Proszę nieprzeszkadzać zmarłemu.

Opublikowano

Kup czlowieku to DayZ mod, tzn Arma 2 z dodatkiem i sie nie zastanawiaj. DayZ SA "wychodzi" juz od grudnia 2012 r. i wyjsc nie moze ;-) Na chwile obecna DayZ mod wyprzedza SA (z tego co pokazuja) o lata świetlne ;-)

test

Opublikowano

Była wyprzedaż na steam, ze arma2:co kosztowało 4€. Było to tydzień temu.

Nie sądzę, żeby w najbliższym czasie była promocja (chociaż jakby tak patrzeć to może na święta coś się pojawi).

4770714280454741315510.png
Opublikowano

no to fajnie, poszczescilo mi sie... przeciez ja dzien po tej przecenie army sie kapnelem ze wogole sa te wyprzedaze na steam, czyli wychodzi na to ze arma mi kolo nosa przeszla, no coz.

ZObaczymy, sciagne "pirata" pogram i najwyzej kupie oryginal jak mi sie spoboda.

Opublikowano

Jak byś chciał kupić to kupuj teraz nie czekaj na promocje bo na Arme2 CO było chyba pod koniec listopada. Ja wtedy kupiłem chyba za 35 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...