Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Redaktorzy minecraft...

Krzysssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powaliłeś mnie na kolana ziomek :D

Łatwo ci wyjaśnię, czemu ja tak piszę i nie dostaję perma, a nazwany przez Ciebie "Zwykły użytkownik" dostaje.

Jeśli moja opinia jest uzasadniona, to nie jest ona spamem. A jak widzisz użytkownika z parasolką, zarejestrowany "Dziś 11:11" i o godzinie 11:40 ma już 51 postów, z tego 50 to opinie typu "Fajne" "super tut" "dzięki pomogłeś" i temat z prezentacją servera, to się nie dziw.

A tak na marginesie, spam to pisanie nie na temat :P

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ja od zawsze myślałem, że pisanie nie na temat, to offtopic.

Kolejnym razem wal najlepiej z takimi sprawami do Antix'a na pw. Masz 100% pewność, że odczyta twoje pw i na pewno zareaguje

9368_gold.png

Opublikowano

Po co ta sugestia jest? Nie ważne, czy Redaktor, Mentor, czy nawet Moderator. Jak jest post nie na temat to jest warn za spam. Koniec, kropka.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Hahaha.

Porównaj:

Brak grafiki ale ładnie zastąpiłeś to kolorami. Poradnik jest przydatny, ostatnio widziałem, że dużo osób miało z tym problem.

A:

Fajne.

Out. Nie znasz definicji spamu.

Opublikowano
Out. Nie znasz definicji spamu.

Wyjść to sam możesz, raczej ty jej nie znasz skoro wyjebali cie po tygodniu z kidmoda. @Cichy po to ta sugestia że gm nie odpisał na skargę

na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...