Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Samoloty

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze zastanawiałem się jak ludzie to robią że tak samoloty dobrze kontrolują w WarRocku? Kręcą nimi jak by mieli joysticki.

Wie ktoś jak co ustawić żeby latać jak pod koniec tego video pilot tym bombowcem w bazie?:

Za odpowiedzi na temat like

Opublikowano

Kręcą nimi jak by mieli joysticki.

Ale wiesz że w WR można grać joystick'iem? :D

1386358161-U688524.jpg

A co do tego latania to jest skill. Na pewno długo latają i to potrafią :)

Opublikowano

Tak, można grać padem w War Rock'a, często na samolotach grają. Jeśli chcesz myszką to daj mouse smothing na 100 % i będziesz mógł robić kilka razy 360 :D

Na pewno to też lata latania, wiele gier, wojen :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wilczek czyżby spam ? weed powwiedział że da się latać a ty jeszcze raz jakby chłopak czytać nie potrafił .

A co do tematu:

Ja latam na helikopterah i samolotach 4 lata chyba mogę sie wypowiedzieć na ten temat. Otóż takie zwody możesz robić głównie myszką ustaw sobie ją na 100% ale wspomagaj się klawiaturą [ W A S D ] .

Taka mała rada:

- Jeśli lecisz prosto na gościa on i ty w siebie strzelacie ale już wiesz że nie dasz rady go zabic . Pod samym końcem prawie przy zderzeniu myszką w dół a samolot leci w gore tak abyś dotkną go lekko częścią samolotu. on wtedy wybucha a ty masz killa :)

po6z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...