Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodatki do M95 i L96A1

rucek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

l96 precyzyjna, vipery, stabilizująca, luneta pustynna/ luneta snajperska rangeace (wg uznania)

m95 precyzyjna, 4-rzędowe, stabilizująca, luneta pustynna/ luneta snajperska rangeace

Opublikowano

l96 precyzyjna, vipery, stabilizująca, luneta pustynna/ luneta snajperska rangeace (wg uznania)

m95 precyzyjna, 4-rzędowe, stabilizująca, luneta pustynna/ luneta snajperska rangeace

dlaczego do M95 4-rzędowe magazynki a nie vipery ? :)

Opublikowano

Najlepsza odpowiedź w temacie - myśle że można zamknąć temat, żeby nie było dodatkowego spamu.

Opublikowano

Gdyż jej DMG jest i tak wysoki, a często będzie Ci w niej brakowało Ammo.

tak, ale biegam z dwiema snajperkami :)

Opublikowano

tak, ale biegam z dwiema snajperkami :)

bardziej Ci polecam granie m95 bo l96 za szybkie i będziesz walił na chama a z m95 się podszkolisz i łatwiej Ci będzie grać m95

Opublikowano

Ja Ci m95 stanowczo odradze bo to lipa jest masa lepszych snajperek które też biorą na hita a mają szybszy reload przez co możemy zabić więcej ludu w krótszym czasie.

Ps. Sorry że piszę nie na temat ale chce Cię uratować przed złym wyborem

Pozdro ;)

Opublikowano

Wniosek jest taki ze nie umiesz grac. M95 ma piękny dźwięk i w przeciwieństwie do l96 nie walisz pociskami jak głupi. M95 ma sporo mniejszy odrzut od l96 czyli łatwiej jest strzelać heady.

Opublikowano

@qwerty hmnn to czy walisz na oślep czy nie, zależy tylko od cb. jak chcesz umieć grać to się nauczysz każdą snajperką a ja m95 nie lubię i tyle, ale masz trochę racji, słaby ze mnie snajper :D

Opublikowano

@qwerty hmnn to czy walisz na oślep czy nie, zależy tylko od cb. jak chcesz umieć grać to się nauczysz każdą snajperką a ja m95 nie lubię i tyle, ale masz trochę racji, słaby ze mnie snajper :D

Nie walę w oślep. Poprostu M95 jest epickie samo w sobie i l96 wg mnie bez viperów jest masakrą, m95 już dmg ma wystarczający że bez magazynków na dodatkową amunicje wymiata - minus tylko tego że jest ogólnie w m95 mało ammo. Gdyby gol miał by więcej ammo, grałbym golem. Gol też jest dobry, większość używa właśnie m95 i l96.

Mojej m82 rzadko kto używa ale już niedługo będe miał tyn szajs i już będe szczęśliwy na reconie :D Teraz mam takie eq, że kończe wydawać kase na gre.

Opublikowano

Ja czekam na święta. Mimo, że powiedziałem sobie, że do końca roku na bfa już nie wydaję, to na święta zrobię wyjątek. Wreszcie moje ukochane M82 sobie kupię. Oraz GOLa, bo to też broń z potencjałem :)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja czekam na święta. Mimo, że powiedziałem sobie, że do końca roku na bfa już nie wydaję, to na święta zrobię wyjątek. Wreszcie moje ukochane M82 sobie kupię. Oraz GOLa, bo to też broń z potencjałem :)

Widze że pan lubi to co ja :)

M82 będe musiał nauczyć się grać bo jak grałem na whyysoseriousss troche poczułem się jak bym miał sks'a

Opublikowano

Widze że pan lubi to co ja :)

M82 będe musiał nauczyć się grać bo jak grałem na whyysoseriousss troche poczułem się jak bym miał sks'a

Weź mi tu SKS'a nie obrażaj, prosz...

Już prędzej jak SVU-a, są podobne jeśli chodzi o DMG i w sumie czasy do oddania kolejnego strzału, bo żeby przywrócić celownik do poprzedniej pozycji, to trzeba się trochę namachać.

Do M95 są i tak najlepsze nie 4rzędówki, a te, co dają magazynki + ammo, zapomniałem już nazwy.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Widzę, że kolejny offtopik w stylu: Co kupicie na święta xD. Ja chyba dokupie xm8ara z stabka(mam) i ak lub scarl( wtedy więcej funds na losowania m145 na medyka i może kupię świąteczne ubranka). Snajper nie, bo low

@ontop

Do m95- precka,4 rzędowe i stabka

Do l96- precka, vipery, stabks

Opublikowano

Siemka doradźcie jakie wybrać dodatki do m95 ewentualnie co kupić. Obecnie mam założone na niej: lufe precyzyjną,amunicje wzmocnioną i kolbe stabilizującą możecie powiedzieć czy to dobry zestaw? Rzadko jebnie za stówe przeważnie po 65-75 i to na bliski dystans czy to normalne? A często widzę jak dostaje od innego zwiadowcy gonga na raz z taką samą bronią;)

Opublikowano

Bo celuj w głowę, bo jeśli wróg ma 100hp, to żadna nie bierze na hita w ciało. Tylko headshot.

Ps. Wymień amunicje na 4 rzędowe, bo niepotrzebne są tam wielkie dmg w ciało, tylko dużo ammo do m95

Opublikowano

Staraj sie trafiac "heda" bo jak trafisz to masz 100+ obrazen czyli w wiekszosci przypadkoe konczy sie to zgonem przeciwnika ;)

Dodadki podal @Rally

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...