Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moderatorzy ...

Tweakz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Napotkałem przypadek że moderator pewnego działu dał mi Zakaz Wrzucania Cheatów. WTF?

Między innymi chodzi o dział WarRock a tutaj osoba która mi dała zakaz wrzucania cheatów Wilczek.

Dział WarRock z hackami przeżywa pustki co mogą świadczyć o tym te tematy:

Jak widać w temacie piszą że jak hacków nie to wrzućcie je sami, ale kurwa jak skoro moderator Wilczek odpierdala takie sceny. Jaki jest powód?

I pytanie do administracji forum czy moderator może zakazać wrzucania cheatów?

Opublikowano

Witam

Napotkałem przypadek że moderator pewnego działu dał mi Zakaz Wrzucania Cheatów. WTF?

Między innymi chodzi o dział WarRock a tutaj osoba która mi dała zakaz wrzucania cheatów Wilczek.

Dział WarRock z hackami przeżywa pustki co mogą świadczyć o tym te tematy:

Jak widać w temacie piszą że jak hacków nie to wrzućcie je sami, ale kurwa jak skoro moderator Wilczek odpierdala takie sceny. Jaki jest powód?

I pytanie do administracji forum czy moderator może zakazać wrzucania cheatów?

Nie może, ponieważ forum jest o tematyce cheatów.

Poza tym on tylko nadzoruje, zakazywać to sobie może administrator i co najwyżej GM.

Opublikowano

Rozmawialismy o tym na gg i prosilem o zalatwienie tego na PW... Chodzi Ci o dump ktory nie dziala po aktualizacji, wiec zostal usuniety/ukryty? Robimy tak z kazdym hackiem itp wiec nie wiem gdzie masz problem. Co do tego zakazu. Czego sie spodziewasz po tym jak nie chcesz dodawac skanow i jakies logowania wymyslasz? A hacka zadnego nie usunelismy jesli tylko spelnia warunki opisane w regulaminie :)

Opublikowano

Rozmawialismy o tym na gg i prosilem o zalatwienie tego na PW... Chodzi Ci o dump ktory nie dziala po aktualizacji, wiec zostal usuniety/ukryty? Robimy tak z kazdym hackiem itp wiec nie wiem gdzie masz problem. Co do tego zakazu. Czego sie spodziewasz po tym jak nie chcesz dodawac skanow i jakies logowania wymyslasz? A hacka zadnego nie usunelismy jesli tylko spelnia warunki opisane w regulaminie :)

Nie jesteś w temacie

Nie chodzi o dumpa

Chodzi o zakaz

@UP

qb2v4b.jpg

Opublikowano

Powód? Podejrzane hacki, które wstawił, żadnej osobie nie działał i pisali, że fake, z każdym downloadem robi problemy ze skanem ponieważ ich nie dodaje, zmuszamy go do tego (jak już je doda są zawirusowane)

Dodatkowo pytasz się wszystkich, ciągle czy możesz wrzucić hacka VIP'a, którego wrzucisz i na PW będziesz dawał passy do hacka- podejrzane.

Poza tym przedstawiłeś się jako Daniel_Biały, czyli tego co niby kokosz zbanował za włamanie na MPC, więc jak mamy ci ufać? Dbam o bezpieczeństwo użytkowników w dziale War Rock, pozdrawiam!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...