Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupić

symerant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg kolejność dowolna. Ja robiłem Lufa>Gąski>silnik>radia

Zagraj 1 bitwe i badanie lufy, potem zbadaj gąski abyś się szybciej obracał oraz móc zamontować silnik, następnie silnik abyś szybciej przyspieszał na końcu radio, które się nie zbyt przydaje ;)

Opublikowano

@up

no właśnie, co robi radio ?

Zwiększa jego zasięg?

Jeżeli masz dobre radio, to wiesz co się dzieje na drugim końcu mapy (widzisz na mapie przeciwników, którzy widzą twoi sojusznicy, którzy są tyle metrów od ciebie, jaki masz zasięg radia).

Opublikowano

Najbardziej przydaje się scoutom i artylerii, ponieważ scout musi dać info o wrogu arcie, a arta musi go widzieć :) m3 raczej świecić nie będziesz

Opublikowano

Co ty pierdolisz? Radio jest bardzo przydatne i zawsze najlepiej jest mieć odblokowane.

Racja, warto je mieć je odblokowane, ale tylko po to, aby widzieć co robią na 2 końcu mapy... Chyba że czegoś nw

Uzasadnij swoją wypowiedź "dlaczego jest bardzo przydatne"

Opublikowano

Racja, warto je mieć je odblokowane, ale tylko po to, aby widzieć co robią na 2 końcu mapy... Chyba że czegoś nw

Uzasadnij swoją wypowiedź "dlaczego jest bardzo przydatne"

Dzięki radiu widzisz dalej i lepiej świecisz ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Dzięki radiu widzisz dalej i lepiej świecisz ;)

Co do tego że widzisz dalej bym się kłucił ... bo max widzisz na ok. 500m ( b.dobrą załogą lornetką itp. itd. ) a radio ci daje to że, otrzymujesz i "rozgłaszasz" informacjie o wykrytych przeciwnikach. A jeżeli ktoś inny wykryje przeciwnika w zasięgu twojego pola widzenia tj. tych ~450m a ty masz mniejszy zasięg wykrywania tj. z jakiej możesz wykryć przeciwnika to ty też go zobaczysz dzięki radju ..

A co do pytania :

Siemka mam kolejne pytanko xD Co kupywać w M3 Lee ? wszystkie ostatnie badania ?

Wg kolejność dowolna. Ja robiłem Lufa>Gąski>silnik>radia

Zagraj 1 bitwe i badanie lufy, potem zbadaj gąski abyś się szybciej obracał oraz móc zamontować silnik, następnie silnik abyś szybciej przyspieszał na końcu radio, które się nie zbyt przydaje ;)

To zrobił bym podobnie z tym wyjątkiem że Lufa>Gąski>radio>silnik>radio

Chociaż dawno nim nie grałem, czasami opłaca się wiedzieć czy nie trzeba pomóc tam na 2 stonie mapki a mówiąc dawno mam na myśli z 6 mieś. więc moge się mylić ... I dobrze go wspominam ...

signature.png

Opublikowano

Co do tego że widzisz dalej bym się kłucił ... bo max widzisz na ok. 500m ( b.dobrą załogą lornetką itp. itd. ) a radio ci daje to że, otrzymujesz i "rozgłaszasz" informacjie o wykrytych przeciwnikach. A jeżeli ktoś inny wykryje przeciwnika w zasięgu tych ~450m a ty masz mniejszy zasięg wykrywania tj. z jakiej możesz wykryć przeciwnika to ty też go zobaczysz dzięki radju ..

A co do pytania :

To zrobił bym podobnie z tym wyjątkiem że Lufa>Gąski>radio>silnik>radio

Chociaż dawno nim nie grałem, czasami opłaca się wiedzieć czy nie trzeba pomóc tam na 2 stonie mapki a mówiąc dawno mam na myśli z 6 mieś. więc moge się mylić ... I dobrze go wspominam ...

Tylko bez silnika zanim dojedziesz na ten 2 koniec mapy gdzie widzisz dzięki radiu, to cała bitwa minie (przesadzam). Lepiej jest zbadać najpierw silnik, bo więcej da na polu bitwy. Cd zwiększenia zasięgu widzenia dzięki radiu to też pierwsze słysze. To nawet jest nie logiczne...

Temat zapewne rozwiązany.

Opublikowano

M3 Lee Podstawa to Gąski --> Działo ---> Silnik <---> Radio.
Działo to praktycznie to samo tylko o 2 penetracji więcej na standardowym pocisku :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...