Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobic zeby na region nie mogla wejsc dana grupa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/rg flag [Nazwa cuba] entry deny

/rg addmember [nazwa cuba] g:<ranga>

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

@UP

Tak to trzeba wszystkie rangi wypisywac a ja mam kilka takich regionow i duzo rang.

Mi o to chodzi zeby wpisac jaka ranga nie moze wejsc.

Opublikowano

Mhm. No to chyba nie pozostaje nic innego jak dodać wszystkie rangi w addmember i poprostu potem removemember tej rangi, która nie bedzie mogła wchodzić. Chyba, że tych rang jest naprawdę sporo no to już nie wiem ;p

Opublikowano

Czyli masz jeden region i tam może wejść jedna ranga , to może g:<ranga>,<ranga> lub odzielnie trochę roboty

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

No to 20 rang to nie jest aż tak strasznie dużo. Wypisanie wszystkich długo by nie zajęło więc możesz zrobić tak jak napisałem wyżej :)

Opublikowano

/rg flag [Nazwa cuba] entry deny

/rg addmember [nazwa cuba] g:<ranga>

a osobno dodajesz graczy :

/rg [Nazwa cuba] addmember <gracz>

Opublikowano

20 rang stary nie placa sie zasmiecac tak czat wystarcza 4 a PROFESJONALNE a pozatym radze ci porobic te 20 regionow przeciez to nic strasznego :D

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...