Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto bankowe dla nieletnich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możesz płacić za zakupy w sieci i np. kupować cyfrowe dystrybucje gier gdyż są tańsze np. ze strony humblebundle.com . polecam konta dla nieletnich w mBanku. korzystam z niego i jestem zadowolony.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

A czy dostaje sie jakas karte?

Możesz wziąć aczkolwiek nie musisz. Ja osobiście nie brałem, ponieważ jest mi zbędna.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@up twoje trzeba. ja składałem przez internet(tylko tak się da) i przychodzisz do ich placówki podpisać papiery albo ich kurier do ciebie przychodzi. kartę otrzymasz max. 1 lub 2 tygodnie. a dane opiekuna później trzeba podać jak pamiętam.

@2up a jak bez karty wpłacisz w wpłatomacie? lepiej wziąć.

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

@up twoje trzeba. ja składałem przez internet(tylko tak się da) i przychodzisz do ich placówki podpisać papiery albo ich kurier do ciebie przychodzi. kartę otrzymasz max. 1 lub 2 tygodnie. a dane opiekuna później trzeba podać jak pamiętam.

@2up a jak bez karty wpłacisz w wpłatomacie? lepiej wziąć.

Przy składaniu wniosku przez internet podajesz swoje i opiekuna dane, kurier jak przywiezie to też opiekun którego podałeś + Ty musisz podpisać.

A co do tej karty to i tak bym nie używał nawet do wpłacania tam pieniędzy :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja mam konto dla nieletnich z pko oplata za wyplaty z bankomatu 0zl i po ukonczeniu 18 lat jakies tam korzysci zwiazane z kredytem czy cus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...