Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmienić mapę na 1.7.2? Czy nie zmieniać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmienić mapę na 1.7.2? Czy nie zmieniać? Mapa jest tak z ponad 3 miesiące co według was jest najrozsądniejsze? Jak też napisać skrypt że jak gracz wejdzie na serwer to odstanie jednorazowo jakies itemy?

Opublikowano

Najlepiej zapytać się graczy na jaką wersję chcieliby serwer, ja też w ten weekend robię nową edycję serwa i wszystkie itemy usuwam graczom :)

Opublikowano

Radzę ci całkowicie zmienić mapę, chociaż zależy też od typu twojego serwera - na skyblock czy pvp itp. się nie opłaca, ale na factions/hardcore już tak :P

Poszukuję programistów java do dużego projektu (nowy tryb gry oraz kilka innych ciekawych pomysłów) - kontakt poprzez pw na forum, tam podam ewentualnie inne sposoby kontaktu.

~ErroR 69 - Brain Not Found

Opublikowano

JA to zrobie chłopaki tak mam 2 mapy na jednej mapie są spleefy spawn i tegorodzaju budowle ja usune tylko world zregeneruje się nowa mapa i z innej mapy skopiuje spawna na ta nowa wygenerowana. Mam pytanko jak usune world te mape co na niej gracze graja bo na innej mapie nie maja dostepu to wszystkie itemy znikna nawet te co sa w enderchest bo na innej mapce co graja spleef'a jest enderchest i czy znikna im wszystkie itemy bo mi o to chodzi aby zniknely :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...