Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Licencja non-profit ts3

kamil1214

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z otrzymaniem licencji non-profit na serwer ts3. Czy faktycznie potrzeba założyć firmę/organizacje non-profit, bo z tego co mi napisali tak zrozumiałem (You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.) Jeżeli tak czy można to jakoś obejść?

Pozdrawiam

Opublikowano

Też mam z tym problem, miałem strone (aktualnie przerabiam), mam maila, mam serwer VPS pod ts. ale licencji mi odmówili...
Jakaś podpowiedz?

Chyba ze że jest ktoś kto jest chetny podzielić sie licką, mam serwer, bez limitu taransferów z polską lokalizacją także uciagnę spokojnie kilka serwów po 512 slotów wieć możemy sie dogadać.

32 sloty to troszkę mało :)

Opublikowano

Podaj na PW adres twojej strony.

A po drugie nie uciągniesz kilka serwerów na 512 slotów. Jeżeli odpalisz licencję na 1 serwerze a 2 odpali na tym samym to 1 serwer ci się wyłączy bo wtedy 2 serwer używa licencję z serwera 1 kumasz?

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Daj na stronę główną na kilka chwil po prostu jakiś obraz np twarz creepera a jak ci dadzą licencję to po prostu przywróć stronę ;-) Na stronie posiadasz serwery to już jest brane jako dotacja.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Nic nie dało odpisali to co zwykle.Na stronie jest tylko obrazek wiec nie wiem o co im chodzi ;/

** ATTENTION **

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* You have provided an invalid organization. You MUST provide a valid, real organization for which you will use TeamSpeak.

* Your website has content which is in violation of our NPL usage agreement (such as advertising or donation request buttons, etc).

To protect your privacy, we do NOT retain denied applications. Therefore, if you wish to correct the above problems, you must reapply by visiting the following url:

Opublikowano

mam tak zr. Na stronie jest tylko obrazek nic więcej. Może jest to wina mojego hostera bo on ma też stronę a jest te same ip. A jak wpisze te ip to przekierowuje na ich stronę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...