Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BAN CZY NIE BAN RAVIA.eu ? HMM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, stawiam bota w m1 oczywiscie na modzie. Pytanie brzmi: Czy mozliwe jest ze dostane BANA na głownej postaci jeśli nie wchodze na nia na kamerze ? Uzywam kamera tylko na bota.

Czy mozliwe jest ze dostane BANA na głownej postaci??

Opublikowano

No nie wiem czy macie do konca racje. Kiedys dostałem bana i tylko na te konto co gralem na modzie. No ale niech wam bedzie. A czy jak bede grał na modzie na innym kompie ale korzystał z tego samego internetu ??

Opublikowano

To i tak dostaniesz bana bo to samo IP :D

Najlepiej jak masz zmienne IP wbijasz na modzie stawiasz bota po skończeniu zmieniasz IP i wbijasz na główne konto i tak w kółko :) Nie wiem jakiego masz dostawcę ale ja jak zmienię sobie IP to zmienia mi cały adres a nie tylko końcówkę

Opublikowano

Czyli wystarczy reset routeru? a co jezeli gm zlapie mnie na goracym uczynku ?

Nie wystarczy. Od jakiegoś czasu banują również za powiązania.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Czyli wystarczy reset routeru? a co jezeli gm zlapie mnie na goracym uczynku ?

W moim przypadku to Multimedia i nie zmienisz sobie ip resetując modem/router ;/ mam program do zmiany MAC'a i mam dlatego za każdym razem inne IP :)

Opublikowano

To nie ma znaczenia czy na jedenej postaci będziesz bocić , a na drugiej nie . Ban leci na wszystkie postacie jakie posiadasz. (powiązanie IP)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Na ravi siedzą po nocach i banują.

Jak już złapią, to na wszystkie konta.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dokładnie, jak cię złapią to ban na wszystkie konta.

Opublikowano

Nie spamujcie..

Zyby nie dostac bana musisz

Po 1. Mieć zmienione IP

Po 2. nie mozesz handlowac tymi postaciami ew. shop (wystawiasz w jakims dalekim miejscu wszystkie hematy za duza kwote zeby sie nie kapneli i pozniej wystawiasz cos ta glowna postacia ale za 70% mniej i pozniej robisz 2 postac, zmieniasz IP i znowy wystawiasz cos za 30% ceny i tak w kolko)

tylko kazda inna postac inne IP

I moze nie dostaniesz bana

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...