Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opłaca Się ?

MrPatrick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jak w tytule ,, Czy opłaca się ? '' .
Przechodząc do samego sedna , czy opłaca się kupić postać YASUO uzbierałem już 10100PZ i nie wiem czy nie wydać na inną postać , kupić strone na runy , kupić runy itp... :D.
Doradcie .

212z9rs.jpg

Opublikowano

Witam , jak w tytule ,, Czy opłaca się ? '' .

Przechodząc do samego sedna , czy opłaca się kupić postać YASUO uzbierałem już 10100PZ i nie wiem czy nie wydać na inną postać , kupić strone na runy , kupić runy itp... :D.

Doradcie .

Jak nie masz run, to kup. Jak chcesz łatwo wygrywać gry, to poczekaj sobie na Yasuo, lecz on i tak będzie słaby po nerfie jak Jinx.

SZUKAM OSOBY, KTÓRA WYKONA DLA MNIE SYGNATURĘ Z ITACHIM!!!

Opublikowano

Runy mam podstawowe AP / AD

To kup Yasuo jak wyjdzie, lub polecam Ci inną postać: Vi

Opublikowano

Nie ma dokładniej daty - pewnie sam Riot nie wie, bo muszą wyeliminować błędy i bugi z postacią.

Co do twojego pytania, to te runy IMO wystarczą. Sam Yasuo jest fajny, ale wymaga dobrej techniki, jak i ogaru w samej grze, bo zanim użyjesz niektórych umiejętności, musisz użyć jeszcze inne.

Ta ściana zaś wymaga zajebistego refleksu.

Ogółem to kupiłbym na twoim miejscu Yasuo.

Opublikowano

dokładnie :D

Tego nie mam pojęcia. Stawiam, że w tym miesiącu. Poszukaj w internecie lub na stronie lola.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Jak nie masz run, to kup. Jak chcesz łatwo wygrywać gry, to poczekaj sobie na Yasuo, lecz on i tak będzie słaby po nerfie jak Jinx.

Jeśli według Ciebie nerf early game który nic z late nie zrobił teraz jest słaba ,to zdychaj w brązie ;*

Opublikowano

Runy > postacie.

Z Yasuo będzie imo podobnie jak z Lucianem. Przez kilka miesięcy wychodził.. Na twoim miejscu skończyłbym runy.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Runy pierw zrób,najpierw najlepiej robić AD potem kupuj championy,możesz poczekać do rotacji i sprawdzić jak Ci się nim gra.(ok. 2tyg.)

Opublikowano

To kid mod lola, on nie umie czytać, przyzwyczaj się.

I ta postać na pewno nie będzie wychodzić kilka miesięcy, bo na PBE jest już większość gotowa.. pewnie wejdzie wraz z patchem Snowdown.

Opublikowano

Jeśli według Ciebie nerf early game który nic z late nie zrobił teraz jest słaba ,to zdychaj w brązie ;*

Ja jestem Gold IV. Jinx dostała nerfa wg. mnie, więc jak prawda Cię boli, to wyjdź, usuń konto i papa. :**

Gość koxxxik12
Opublikowano

Ja jestem Gold IV. Jinx dostała nerfa wg. mnie, więc jak prawda Cię boli, to wyjdź, usuń konto i papa. :**

Nerf który zmienia attack speed o 5% na 1lvl skilla to naprawde duzy nerf.

Opublikowano

Runy > postacie.

Z Yasuo będzie imo podobnie jak z Lucianem. Przez kilka miesięcy wychodził.. Na twoim miejscu skończyłbym runy.

What? Lucian przeciez wyszedl bardzo szybko po... Dobra Nvm, to byla Jinx, ale bez przesady ze kilka miechow...

Co do tematu-Na twoim miejscu kupilbym Yasuo. Runy juz masz :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

jeżeli z runami Ci się dobrze gra, nie potrzebujesz na jungle i do poszczególnych postaci możesz kupić postać ale pamiętaj, że postać po bodajże tygodniu kosztuje 6300 bo jak wychodzi nowa postać to kosztuje 7800

Opublikowano

Rób co chcesz, ja bym bardziej polecał kupić postać, bo sie niezle nim wybijesz, na początku na pewno będzie op, jak wszystko inne zresztą. Ja też mam na niego cos kolo 10k ip, ale ja mam 20 wypelnionych stron run, i wszystkie champy wiec to troche co innego ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...