Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena mojej konsolki!

KubereK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!:)

Sprzedaje swoje PSP, nie wiem dokładnie ile mam za nie wziąć, abym był może nie na plusie, ale na pewno nie na stracie.

Cóż. Piano Black 3003 (Było dystrybutowane do UK, mam te przejściówki na polskie wejścia.)

Stan jest hmm.. 5/6 . Ekran nie porysowany, jednym złym atutem jest to iż kawalątek ok. 1 cm. farby odeszło z tyłu konsolki z boku, tj. zdrapało się. Konsola nic nie szumi, nic się z nią złego nie dzieje z tego co mi wiadome grając. ;p

Gry w pudełkach:

Assassin's Creed Bloodlines

Patapon 2

Little Big Planet

Eyepet (kamerki nie mam jedynie.)

Gry po przeróbce, co na karcie pamięci:

Tomb Raider ANNIVERSARY

FIFA 13 PL

Grand Theft Auto Liberty City Stories (Przerobione na PL)

Sam soft to nie trwała przeróbka, jest to 6.60 PRO-B9

A więc.. Na ile wyceniacie? Proszę o Wasze zdanie na którym mi zależy.

............

Opublikowano

350-400zł

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy możesz sprzedać osobno. Wyrwiesz więcej. Sama konsola 200-300 zł.

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Konsola około 250zł+. A gry tak jak @up napisał żebyś sprzedał osobno. Lepiej na tym wyjdziesz. Poza tym nie każdy chce wydać na kasę na grę w która nie przypadnie mu do gustu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...