Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jest już dodany ten samochód na weekend?

DajDwaZlote

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodali Bentleya Continentala SuperSports Coupe ale nie postarali się. Jakoś w tamtym tygodniu był on za IGC I rozważałem jego kupno. Ale jest to zawsze "coś" bo jest to jednak dobra bryka do pościgów.

Opublikowano

Dodali Bentleya Continentala SuperSports Coupe ale nie postarali się. Jakoś w tamtym tygodniu był on za IGC I rozważałem jego kupno. Ale jest to zawsze "coś" bo jest to jednak dobra bryka do pościgów.

Nie prawda.

Tego Bentleya nie było na rotacji dobrych pare miesięcy.

Należy to wykorzystać, m. in. do wbicia osiągnięcia "Kolekcjoner Bentleyów".

W dodatku to auto dobrze poradzi sobie na pościgach i ucieczkach drużynowych.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Powiem tak chujnia z bułą ten bentley to jedno wielkie ścierwo mogli coś lepszego dodać.

Czytaj wypowiedzi wyzej ;x

Mozna teraz wbic kolekcjonera, co szybko sie nie wydarzy, bo bardzo rzadko bywa w rotacji, a za 10 jest ultra skrzynia biegow :3

A i autko bardzo fajne jest na poscigi, oraz cieszy oko ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie prawda.

Tego Bentleya nie było na rotacji dobrych pare miesięcy.

Należy to wykorzystać, m. in. do wbicia osiągnięcia "Kolekcjoner Bentleyów".

W dodatku to auto dobrze poradzi sobie na pościgach i ucieczkach drużynowych.

To coś mi się musiało pomylić :|

Opublikowano

Czytaj wypowiedzi wyzej ;x

Mozna teraz wbic kolekcjonera, co szybko sie nie wydarzy, bo bardzo rzadko bywa w rotacji, a za 10 jest ultra skrzynia biegow :3

A i autko bardzo fajne jest na poscigi, oraz cieszy oko ;)

haha dla mnie jedna wielka kupa z tego Bentleya, wiem czym śmigam i mam 5k [D] i Bugatti i Bentley to Ścierwo, i nie kupie tego a chyba ty jesteś dzieckiem ze jarasz się taką kupą.

Opublikowano

Każdy samochód jest dobry tylko trzeba nim umieć jeździć, mnie osobiście na ucieczkach drużynowych bentleyem dobrze się jeździło.

@up a Ty czym jeździsz? Pewnie czymś drogim za boosty na ultra częściach i masz podniete, że wygrywasz o ile to Ci sie udaje ;)

Opublikowano

Spokojnie, chłopaki, nad takimi sprawami debatujcie na PW i nie mieszajcie w to innych.

Bentley jest dobry, ba, jest najlepszym autem (przez ten weekend) za IGC na pościgi i ucieczki w klasie A i S.

Dorównują mu jedynie Aston Martin V12 Vantage i Ford Mustang Boss 302'12, których aktualnie nie ma za gotówkę w grze.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Każdy samochód jest dobry tylko trzeba nim umieć jeździć, mnie osobiście na ucieczkach drużynowych bentleyem dobrze się jeździło.

@up a Ty czym jeździsz? Pewnie czymś drogim za boosty na ultra częściach i masz podniete, że wygrywasz o ile to Ci sie udaje ;)

jezdze Brykami za Bossty Typu Maclaren F1 Pagani Zona Lamborghini Aventor i tp i w pip mam aut i może z tego 10 za kase kupione a z 90 mam za bossty :) ziom 5k [D] MAM :)

Opublikowano

@up i co się chwalisz i tak masz raka

Wracając do tematu to ten Bentley jest całkiem średni :P

nafson_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...