Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ss'y

matiol22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że to zły dział ale proszę Moderatora o przeniesienie tego tematu to właściwego gdyż nie znalazłem takiego.

Mam otóz mały problem, wczoraj grałem chwilkę na serwerze który brat mi polecił, jest to Cod Mod i była mapka fy_snow nabiłem 6lvl i po chwili dostałem ss'y, jako i było póżno to nawet nie sprawdzałem ss'ów tylko poszedłem spać od razu:) Rano wstaje wstawić te ss'y na forum bo jak ja dostałem bana to i mój brat też gdyż mamy to samo IP ale inne steam ID więc nie wiem czemu dostał bana.

A mój problem jest taki ze są 3 ss'y normalne a dwa jeden cały czarny a drugi cały siwy i nie wiem o co chodzi, może ktoś mi pomoze, poleci wielki PLUS. I pytanie czy brat może sie starać o UB dla niego jak to z mojej winy dostał i ja powinien dostać bana a nie on:)

tutaj macię linka do tych ss"ów : http://www.speedyshare.com/vSb9y/ssy.rar

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Witam, wiem że to zły dział ale proszę Moderatora o przeniesienie tego tematu to właściwego gdyż nie znalazłem takiego.

Mam otóz mały problem, wczoraj grałem chwilkę na serwerze który brat mi polecił, jest to Cod Mod i była mapka fy_snow nabiłem 6lvl i po chwili dostałem ss'y, jako i było póżno to nawet nie sprawdzałem ss'ów tylko poszedłem spać od razu:) Rano wstaje wstawić te ss'y na forum bo jak ja dostałem bana to i mój brat też gdyż mamy to samo IP ale inne steam ID więc nie wiem czemu dostał bana.

A mój problem jest taki ze są 3 ss'y normalne a dwa jeden cały czarny a drugi cały siwy i nie wiem o co chodzi, może ktoś mi pomoze, poleci wielki PLUS. I pytanie czy brat może sie starać o UB dla niego jak to z mojej winy dostał i ja powinien dostać bana a nie on:)

tutaj macię linka do tych ss"ów : http://www.speedyshare.com/vSb9y/ssy.rar

Dodaj skan, 1h.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Przejrzałem ss-y i są dwa wyjścia, pierwsze że miałeś jakiegoś buga i jak wstawisz ss-y to prawdopodobnie nie dostaniesz UB bo stwierdzą że byłeś odpalony, a drugie że mają jakieś zabezpieczenie przed czitami (wątpię) i specjalnie się tak zrobiło.

A co do UB dla brata to napisz że prosisz o UB dla brata ponieważ macie takie samo IP i dadzą ci bana na Steam_ID (jeżeli posiadasz).
Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...