Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noxferato Bypass 1.3 + Gca 1.2.7 Poraz Ostatni Daje Wam Gca Chodzacego

steven215

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje wam gca+bypasa ostatni raz

instrukcja

1.Pobieramy Gca+bypassa wypakujemy go na pulpit pliki nazywają się tak = nazwa.CA-cheats.eu A Installer D'abord !!! i CA-Cheats.eu Gordon Pass

gdy instalujecie Precedent to cofnij , suivent dalej , quitter anuluj,

2.instalujemy 1 nazwe pliku jest w 1 pierwszym potem 2 nazwe pliku

3.wyskakuje nam gordon i bypass włączamy bypassa i dajemy need a potem setup

4.teraz włączasz gordona cheata tego

5.potem klikasz Combat Arms

6.gdy pokaże ci się hackshield dajesz start na bypasie wyskoczy strona wyłącz ja

7.czekamy do końca wyskakuje nieraz ten błąd o którym nawijacie cały czas mi parę razy wyskoczył i było git

8.będzie skakać ci taki plik na monitorze wiersz poleceń coś takiego cheat musi się równo zakończyć z Hshieldem bo będzie błąd wyskakiwał

9.nie możecie włączyć bypasa dać need i setup włączyć gordona i dać start w Ca i nie dac startu w bypasie bo was wywali przy logowaniu

10.gdy będzie skakał wam ten wiersz (bypass) na ekranie i zakończy się równo z Hshieldem wtedy wam gra się załaduje gdy hshield szybko a bypass będzie chodził jeszcze to błąd wyskoczy tak samo jak szybko bypass się zakończy a hshield jeszcze chodzi to tez będzie błąd wyskakiwał

11.combat arms ma byc zainstalowany na dysku C:nie w program files bo nie będzie chodzić

12.nie którzy gadaj ze trza kasować Hshielda ale ja nie muszę bo mi z tym chodzi

download - http://www.mediafire.com/?otzyuwwjnyy

Scan - http://www.virustotal.com/de/analisis/c168a03254ed5161f3e0f56b069bf770f527dcb163c7cc41b686425f3966d2e5-1265028689

Jeśli plik wygaśnie mówcie

Nie pisać ze nie chodzi i takie coś problem pisać na GG 7904997 tam jeszcze pomocy udzielę powodzenia z cheatem

instrukcja by Steven215 B) B)

delete by mount

Opublikowano

o co wam chodzi macie instrukcje scana róbcie a nie spam robisz beznadziejnymi tematami

delete by mount

Opublikowano

A ten hacshield to co to?

Ja tu amator to sie pytam o glupie rzeczy.

Zapraszam do klanu.

Wymagania:

-K/D 1.00

-Lvl CSM1

-Mikro i ts3

-Oraz kultura osobista.

Opublikowano

ile trzeba czekac na tego hackshielda?

Zapraszam do klanu.

Wymagania:

-K/D 1.00

-Lvl CSM1

-Mikro i ts3

-Oraz kultura osobista.

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi to normalnie chodzi nic nie miga a ni zadnego błędu tez niemam nie umiecie se nawet cheata odpalić ?

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...