Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Droga po Challenger?

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Będę Wam tutaj wrzucał, co jakiś czas (losowo wybrane gry) + takie, które będą warte uwagi do pokazania.

Mój nick na EUNE, to: Posmaruje Cię - podaje w razie, gdyby ktoś chciał na własną rękę sprawdzić.

Ok, no to pierwsze ss'y. To qudra tristaną, penta vayne i na razie dobry win streak.

pbfr79.jpg

vnamz4.jpg

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jesteś w Silverze 1 i wybrałeś sobie tytuł "droga do challengera"? Z taką farmą w goldzie zostaniesz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Posmaruje Cię to diablo!?!?!!?!? Ja z Tobą duo gram od 2 dni i dopiero się dowiaduje xD.

Pozdrawiam Pegas51

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Jesteś w Silverze 1 i wybrałeś sobie tytuł "droga do challengera"? Z taką farmą w goldzie zostaniesz.

Vanoszku, po 7 miesięcznej przerwie od LoL'a trzeba sobie większość przypominać. Spokojnie. ;)

Nie każdy jest tak dobry jak Ty. A co do tytułu, to mogę sobie ustawić (chyba) jaki chce, c'nie?

@

No ustawiaj co chcesz, mnie to za dużo nie obchodzi ale razem wiemy jaką dywizję miałeś przed tą przerwą o której wspomniałeś. Mało prawdopodobne że teraz dojdziesz wyżej, ale czas pokażę, powodzenia. ;-)

Super, miałem gold'a i co z tego? Przez rok czasu dużo się nauczyłem. Na pewno w porównaniu do Ciebie nie krzyczę na normalach do partnera na lini "KS, KS, KUR/A ON BYL MOJ". Lepiej idź do kolegów z BoL'em, niech Cię dalej wyciągają.

I jeżeli Cię to nie obchodzi, to opuść ten temat. Jeżeli możesz.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Vanoszku, po 7 miesięcznej przerwie od LoL'a trzeba sobie większość przypominać. Spokojnie. ;)

Nie każdy jest tak dobry jak Ty. A co do tytułu, to mogę sobie ustawić (chyba) jaki chce, c'nie?

No ustawiaj co chcesz, mnie to za dużo nie obchodzi ale razem wiemy jaką dywizję miałeś przed tą przerwą o której wspomniałeś. Mało prawdopodobne że teraz dojdziesz wyżej, ale czas pokażę, powodzenia. ;-)

Opublikowano

@

Super, miałem gold'a i co z tego? Przez rok czasu dużo się nauczyłem. Na pewno w porównaniu do Ciebie nie krzyczę na normalach do partnera na lini "KS, KS, KUR/A ON BYL MOJ". Lepiej idź do kolegów z BoL'em, niech Cię dalej wyciągają.

I jeżeli Cię to nie obchodzi, to opuść ten temat. Jeżeli możesz.

Problem w tym że normali nie gram, a po drugie jestem na EUW, gdzie diamond wbiłem w 2 dni. Przestań wymyślać i przyjmij słowa na klate :-P

Opublikowano

Djiamond w 2 dni? No to moje gratki. Odkąd zacząłeś liczyć te 2 dni? Jak byłeś plat1 w serii?

Opublikowano

Djiamond w 2 dni? No to moje gratki. Odkąd zacząłeś liczyć te 2 dni? Jak byłeś plat1 w serii?

Jak miałem 0lp, mój błąd, powiedzmy że 2 i 8 godzin.

Opublikowano

Vanosh sie chwali tym diamondem w każdym temacie.. Mistrzu nie rób tego przecież każdy wie jaki ty jesteś super. A ja wiem to najbardziej bo jestem twoim wielkim fanem:)

Dojdziesz do challengera i vanosh sie powiesi:/ Jak nie chcesz go na sumieniu to siedz dalej w tym silverze.

Opublikowano

Mógłby ktoś mi zarzucić jego lolkingiem? :)

"CHALLENGERZE NADCHODZĘ"

xi8m.png

Tak czy siak powodzenia :)

Heh, z każdej gry mam się tłumaczyć?

No spoko, to ta gra wyglądała tak, że po 3 minutach xin stwierdził, że nie będzie grał z nami, bo musi iść zapalić. Jak poszedł tak zniknął.

Leona 1000+ ping. Graliśmy w 3.

@edit

Aaaa, sorry, to jest ten pan, o którym wczoraj pisałem miłe słówka i ujawniłem na światło dziennie jego nick i konto, na którym (rzekomo) gra jego 8-letni brat, a po 15 minutach zmienia zdanie. ;-)

Vanosh sie chwali tym diamondem w każdym temacie.. Mistrzu nie rób tego przecież każdy wie jaki ty jesteś super. A ja wiem to najbardziej bo jestem twoim wielkim fanem:)

Dojdziesz do challengera i vanosh sie powiesi:/ Jak nie chcesz go na sumieniu to siedz dalej w tym silverze.

Też mi go będzie szkoda, ale w silverze długo nie posiedzę, jedna gra do golda została

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Powodzenia w drodze do Challangera...

Ale moim skromnym zdaniem grasz na poziomie silver I ,a nie Platny/Diamenta/Challangera..

Od czasu do czasu może i grasz jak platyna ... ale nie grasz zawsze na tą platynę.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Powodzenia w drodze do Challangera...

Ale moim skromnym zdaniem grasz na poziomie silver I ,a nie Platny/Diamenta/Challangera..

Od czasu do czasu może i grasz jak platyna ... ale nie grasz zawsze na tą platynę.

Nie w każdej grze można grać ciagle na wysokim poziomie. Zawsze jest jakaś wpadka, błąd, coś. Skoro ma już serie do golda to już go wbije na izi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...