Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ernestek

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno 1o1 nie dawałem więc dam, wszelkie informacje pod filmem na youtube.

Mecz rozgrywany był dość dawno.

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

japierdole przeczytaj opis dzieciaku jebany bo już wkurwiasz ludzi

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

zamknij morde jebany rudzielcu tylko umiesz kopiować pomysły i muzyke nigdy nie dorównasz skibie zawsze cie rozpierdoli i ten nick _SniiP_Lgor_

i aim w firstmontage a potem konto sprzedać teraz pokazałeś jakim zerem jesteś nawet nie umiesz zrobić prostego cc lensa jak ma skiba

Opublikowano

zamknij morde jebany rudzielcu tylko umiesz kopiować pomysły i muzyke nigdy nie dorównasz skibie zawsze cie rozpierdoli i ten nick _SniiP_Lgor_

i aim w firstmontage a potem konto sprzedać teraz pokazałeś jakim zerem jesteś nawet nie umiesz zrobić prostego cc lensa jak ma skiba

Po 1 ty jesteś tutaj 9 latkiem który wygląda na 5 lat

po 2 ty jak grasz to płaczesz i bugujesz :)

Po 3 Igor napisał że się inspiruje bo mu się coś spodobało w innym filmiku dał odnośnik do niego więc o co Ci chodzi SKiba też na tym zyska.

Po 4 może i Skiba montuje lepiej ale nie tylko na montowaniu i na graniu w Ca życie polega bo są też rzeczy takie jak praca, szkoła ale co my 9 latkowi będziemy tłumaczyć :)

Po 5 jak widzę jak takie coś x hejtuje to mi się płakać ze śmiechu chce :)

Opublikowano

Po 1 ty jesteś tutaj 9 latkiem który wygląda na 5 lat

po 2 ty jak grasz to płaczesz i bugujesz :)

Po 3 Igor napisał że się inspiruje bo mu się coś spodobało w innym filmiku dał odnośnik do niego więc o co Ci chodzi SKiba też na tym zyska.

Po 4 może i Skiba montuje lepiej ale nie tylko na montowaniu i na graniu w Ca życie polega bo są też rzeczy takie jak praca, szkoła ale co my 9 latkowi będziemy tłumaczyć :)

Po 5 jak widzę jak takie coś x hejtuje to mi się płakać ze śmiechu chce :)

jesteś taki kozak w necie pizda w świecie wiecznie ciski z internetu ;) gimbuski pientafx

Opublikowano

Natan zamknij ten ryj. :)
Igor zapytał się mnie czy może zrobić filmik podobnie, a ja nie miałem nic przeciwko.

ps. Natan 9 latku nikt cie tu nie lubi, wypierdalaj :)

1375735056-U683421.png

Opublikowano

jesteś taki kozak w necie pizda w świecie wiecznie ciski z internetu ;) gimbuski pientafx

Wyzywasz od gimbusów, mimo to że masz 9 lat ? Pizdą w świecie może być dzieciak z 2004 :x

Opublikowano

Przepraszam Cię natanku bardzo gimbazę skończyłem jestem w technikum więc gimbazą jesteś tu ty :)

I kto tu zawsze ciska z internetu bo ja mam parę screenów jak to ty kozaczyłeś:)

Opublikowano

po 1 skibuśku nie mam 9 lat gimbusie jebany co wjeżdża na rodzine ps desireskillz to skibaentertainment

admini sprawdzcie że Instaq loguje sie na tym samym pc co Desire. Nie mma żadnych 9 lat idioci skiba jest 1999 i sie chwali że ma 15 a ma 14 #beka

ps mam 13 lat :)

Opublikowano

@up
Po pierwsze, na chuj wyzywasz ludzi od gimbusów, skoro sam nim jesteś ? Po drugie, i tak wyglądasz na 9 lat (:

Opublikowano

no i chuj że skiba rozdaje moje zdjęcie do jest idiotą i gejem skoro robi zdjęcia chłopaką (UHAHAHAHAH) zaraz ci wyśle jego zdjęcie na priv ok ?

Nie nie chce jego zdjęcia jakoś sądzę że mi się nie przyda i drogie dziecko wiesz co to jest gej? To jeśli mój ziomek chciał żebym mu zrobił zdjęcie jak na przykład robi backflipa na rowerze to jestem już gejem bo mam zdj kolegi śmieszny jesteś :)

Opublikowano

KURWA NATAN SKOŃCZ SIĘ PONIŻAĆ.
Jak narazie to tylko ty tu pokazujesz się ze strony gimbusa :)

no i chuj że skiba rozdaje moje zdjęcie do jest idiotą i gejem skoro robi zdjęcia chłopaką (UHAHAHAHAH) zaraz ci wyśle jego zdjęcie na priv ok ?

Naucz się składać zdania... ale w sumie 9 latkowi można wybaczyć. (:
A ten twój przykład to jak powiedzieć, że ktoś jest gejem bo się popatrzył się na innego chłopaka...
Z tego co widze to masz kompleksy i jesteś życiowym nieudacznikiem, tu kolegów nie znajdziesz, bo jak ci wcześniej już mówiłem 'nikt cię tu nie lubi, wypierdalaj'.

ps. jak tam twój 'swag' co mi się chwaliłeś że kupujesz czapke obey'a za 20 zł na allegro? xD

1375735056-U683421.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...