Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania?

TikTakPanTikTak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Proszę o odpowiedź tylko tych co wiedzą na 100% (sprawdzili) nie chodzi mi że czytali na innym forum lub na tym ... [pewniaków] chce mieć pewność czy te premium dają [EXP] i te [dinary] sprawdziłeś to proszę odpowiedz na moje pytanie

2) Czy przez te premium mogę kupić bronie w [iTEM SHOPIE]

Za odpowiedź daje wynagrodzenie 5*****

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Tak dają dodatkowe % w exp i dinar można kupować bronie niedostępne bez tego premium i PX można zakładac roomy z wszystkmi mapami jakie są i inne takie dodam jeszcze że jak masz premke w hacku to masz to samo z tym że nie możesz zakładac romow ze wszystkimi mapami i kupować broni dla graczy z premkami PX też :<

Tu mogłeś przeczytać http://www.gamersfirst.com/marketplace/warrock/index.php?gameID=5&languageID=1&catID=3

76561198090890807.png

Opublikowano

Tak dają dodatkowe % w exp i dinar można kupować bronie niedostępne bez tego premium i PX można zakładac roomy z wszystkmi mapami jakie są i inne takie dodam jeszcze że jak masz premke w hacku to masz to samo z tym że nie możesz zakładac romow ze wszystkimi mapami i kupować broni dla graczy z premkami PX też :<

Tu mogłeś przeczytać http://www.gamersfirst.com/marketplace/warrock/index.php?gameID=5&languageID=1&catID=3

Dziękuję bardzo za odp i mam następne pytanie warte 5***** Ty już dostajesz te 5*****

3)

Czy jak odpalę te funkcje w cheacie gdzie jest Wizualne Premium dostane dinary tak jak bym je kupił ??

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

wszystko co wymieniles dziala 100 pct

[ ]50 Postów

[ ]100 Postów

[ ]300 Postów

[+] Mieć K/D 2+

[ ] Zrobić swojego hacka-pomozcie dam +!!i 5*

Opublikowano

Dziękuję bardzo za odp i mam następne pytanie warte 5***** Ty już dostajesz te 5*****

3)

Czy jak odpalę te funkcje w cheacie gdzie jest Wizualne Premium dostane dinary tak jak bym je kupił ??

Nie. xD

@Edit

@UP.

Po huj piszesz, że wszystko działa na 100%?

Broni premium tak i tak nie kupisz!

Nie znasz się to nie pisz.

Opublikowano

Nie. xD

@Edit

@UP.

Po huj piszesz, że wszystko działa na 100%?

Broni premium tak i tak nie kupisz!

Nie znasz się to nie pisz.

Dobrze dziękuję za odp również dostajesz 5***** za odp i + tak jak kolega co pomógł mi w 1 pytaniu bardzo dziękuję za pomoce które mi udzieliliście bo ja się dopiero uczę grać w WarRock

Temat można już zamknąć

1325845644-U48159.gif

Pasjonat
Opublikowano

Premka hack expa nie daje!! Sprawdzałem to i wiem na 100%, że to tylko iluzja. Pisze +ileś %, ale do expa nic nie daje!!

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

Premka hack expa nie daje!! Sprawdzałem to i wiem na 100%, że to tylko iluzja. Pisze +ileś %, ale do expa nic nie daje!!

to nie wiem w końcu czy daje czy nie prosze o odpowiedź ostateczną ...

1325845644-U48159.gif

Pasjonat
Opublikowano

No to ja ci odpowiadam, że nie daje, bo sam sprawdzałem dzisiaj z platinium premką.

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

premka z haka na pewno nie daje expa za dobrze by było :D to tylko dla fazki otoczka dokoła rangi

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

mnie sie wydaje ze daje expa

ale napewno broni nie mozna kupic

I złamaliście główną zasadę tego tematu nie wiecie na 100% nie piszcie ;/ macie po -

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

topic wiesz co wolalem ci napisac ze nie jestem pewien expa

a nie tak jak ten uzytkownik klamac

bo to inaczej nie mozna nazwac

bo za chu** nigdy ale to nigdy nie kupisz broni za premke jesli masz hacka i tam wlaczona premke

to co on napisal to sciema wielka sciema

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Jak to ściema jak normalnie grałem bez hacka z premium po 7 rund na cqc to dostawałem 100+ i jakies 70 din expa średnio a jak gram z hackiem i mam premium to dostaje 300 expa i ok 150 din i to nie jest wizualna opcja ponieważ gdy wyłączam hacka i w chodze w IS to widze że mam o około 150 dinarów więcej a z reszta nie tylko ja tak sadzę bo wrboy1210 też tak napisał w jednym ze swoich postów.

Cofam moje słowa, pomyliłem się teraz w nowym evencie dostaje sie + 25% (exp + din) i dlatego dodaje mi tyle soory xD

76561198090890807.png

Pasjonat
Opublikowano

Może wtedy kiedy niby dostajesz więcej expa z hackiem to wygrywasz runde(wtedy więcej expa idzie), a kiedy bez premki hack to przegrywasz(wtedy mniej). Ja to sprawdzałem i nie dodaje, ale być może premka gold- choć wątpie- dodaj, bo ja tylko platinium sprawdzałem

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

co za problem zagrać single na marienie z hackiem i bez i się wtedy okaże kto ma rację

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...