Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Switch Bot V4 - Jest? Nie ma?

xStoProx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam mały problemik :P

dawno dawno temu wyczaiłem, że na pewnej stronce ( www.padmak.de ) można pobrać sobie switch bota.

Więc pobrałem. Wszystko działało pięknie jakiś czas, aż nie weszła aktualizacja i trzeba było pobrać nową wersję...

I tak ja wiem, może 3-4 razy.

Ale ostatnio na serwerze BALMORA śmigałem sobie na V3.1 i jakoś działał ( ostatnio - kilka mieś. temu ;p )

Teraz wraz z kuzynem postanowiliśmy pograć na ETHANIE. Nie jest to tani serwer, a EQ jest BARDZO DROGIE.

I znów... wyskakuje ten sam błąd, tzn. , że mam nie aktualną wersję bota... no to wszedłem na padmaka a tam NIC... CISZA...

najnowsza wersja jaka była na linku to 3.1, którą posiadam i, która nie działa. Postanowieniem sprawdzić v3.1 czy nadal działa na balmorce.

Wbiło ładnie i pięknie ( jakieś 2-3 tyg. temu ) dziś poczytałem trochę... i znów próba z balmorą no i wywaliło tak jak przy starej wersji...

Więc ja się pytam...

Czy jest WERSJA WYŻSZA NIŻ V 3.1??

Jak tak, to ma może ktoś do niej LINK? bo przeszukałem nawet FB padmaka i coś tam zadukałem, że coś robi ( z 6.10.2013 ) ale to było 2 mieś. temu...

A może po prostu SB już nie ogarnia i nie działa na tych 2 serwerach? ( balmora i ethana, choć balmora zbytnio mnie nie interesuje )

Jeżeli ktoś coś wie na ten temat byłbym wdzięczny gdyby uchylił mi rąbka tajemnicy, której nie może znaleźć nawet GOOGLE :D

Opublikowano

Wrzuć do folderu z clientem gry :)

BS sam się injectuje.

dzięki wielkie :)

aż dałbym Ci soczystego buziaka :)

działa pięknie :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Do tematu:

Móglibyście mi powiedzieć jaką szybkość mieszania się bonów ustawić, żeby zmieniały się one Bardzo szybko ^^. ?

Najlepiej jakbyście też napisali jakiej wy używacie i jaką preferujecie :)

PS: Zarax, dziękuje mi też pomogłeś przy tym switchbocie ;)

Opublikowano

Do tematu:

Móglibyście mi powiedzieć jaką szybkość mieszania się bonów ustawić, żeby zmieniały się one Bardzo szybko ^^. ?

Żeby bs dobrze działał i nadążał za bonami, to proponuje ustawić 0,4/0,5, gdyż jak dasz za szybko, to bs nie będzie nadążał i nie wejdą bony, które Cię interesują.

Jak używasz unpublished to ustaw 50-20. Ale to zależy od łącza, bo przy słabym może pomijać.

pomyliłem bsy.

W tym 1 sec to 100.

Opublikowano

Do tematu:

Jak używasz unpublished to ustaw 50-20. Ale to zależy od łącza, bo przy słabym może pomijać.

Opublikowano

Nie wiem co mam z tym unpublishedem, ale nawet gdy ustawię na 20 albo nawet 1 to zmienia mi straaasznie wolno... Wie ktoś może dlaczego?

4ZkphgP.png
Metin2.PL - Samos. KayPax (88lv.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...