Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS i mający nas w dupie SUPPORT ! :)

mari100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym was wszystkich powiadomić, że jak macie ochotę coś kupić w IS to się zastanówcie... Kupiłem na 1 przedmiot w IS - Maskę dyni wojownika za 20SM :) SM zabrało, maski nie dostałem.. Kupiłem później lizaka, kd defa +5 i dostałem :) Niestety taki pech, że tej maski nie dostałem, i zapewne nie dostane... Wysłałem dnia 30/11/2013 zgłoszenie do supportu( Bo wtedy to się działo ) z wiadomością o tym zajściu.. Jakie moje zdziwienie było, że teraz po 5 dniach !!! NAGLE MI ZAMKNĘLI BEZ ODPOWIEDZI ZGŁOSZENIE !! na odpowiedź mają niby 72h, oczywiście tak nie jest... czeka się po ponad 5 dni, zamykają zgłoszenie i nie odpowiadają... No,no po prostu gratuluje Małyszu :) Rób tak dalej, mam ochotę cię wyzwać od "szmat" itd.. ale tego nie zrobię :) Pozdro.

PS. Chciałbym dodać, że na forum gdy pisze o tym, to mój temat ląduje w KOSZU !!

Znam 2 gości w grze, którzy mieli to samo :) Z tym samym przedmiotem, zapewne jest nas więcej.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...