Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra wyścigowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , mam nadzieje ze znajde tu ludzi którzy mi pomogą , chciałbym pograć w grę wyscigową , ale niestety nie mam najlepszego sprzętu także nowsze produkcje odpadają. I tutaj pytanie do was , czy znacie jakąś ciekawą , dobrze zrobioną gre wyścigową najlepiej z rozgrywką offroadową (asfalt moze być , ale wole offroad) nie musi być to też gra typowo samochodowa , motocykle też są ok. Zależy mi na tym aby gre się dało sciągnąć z torrentów lub z jakiegoś zaufanego downloadu.

moj sprzęt :

2 rdzeniowy procesor 2x2.10

4gb ramu

win7

grafika to jakaś nvidia z przedziału cenowego 250-450zł której modelu nie pamiętam :p

Opublikowano

Seria GTA raczej nie należy do strikte wyścigowych, ale zawsze lubiałem sobie w niej pojeździć motorkami i autkami, a nawet polatać, może to będzie najlepsze? :P

San Andreas byłoby tu dobrym rozwiązaniem.

Opublikowano

up - codziennie jeżdze motocyklem klasy sport , takze w grze musze mieć obrotomierz i manualną skrzynie biegów , bo poprostu jestem do tego przyzwyczajony , a tego nie ma w gta i gra jest nudna :P

Opublikowano

Just cause 2 :3

Niedlugo bedzie multi.

Proszę Cie... w Just Cause 2 lepiej już się chodzi na nogach niż jeździ bo model jazdy jest tragiczny...

Ze swojej strony mogę polecić Need For Speed Hot Pursuit (powinno śmignąć na Twoim sprzęcie) i jeszcze Burnout: Paradise :)

Opublikowano

da rade grida sciagnac z neta ?

a co do motogp to jak ktos ma zaufany download 10tki to zapodajcie , bo sciagalem juz ale nie dzialalo , caly czas jakies bledy wyskakiwaly

Opublikowano

podaj dokladna nazwe grafiki klioknij w wlasciwosci na moj komputer menadzer urzadzen i kliknij karta graficzna tam bedziesz mial nazwe lub start uruchom wpisujesz dxdiag i masz ekran tam w zakladkach do gory jest napisane urzadzenie i tam masz tez nazwe

edit; btw co polecacie z nowszych gier wyscigowych typu nfs albo motory jakies ciekawe nie wazne jakie wymagania kazda gra odpali na ultra.

Opublikowano

up - codziennie jeżdze motocyklem klasy sport , takze w grze musze mieć obrotomierz i manualną skrzynie biegów , bo poprostu jestem do tego przyzwyczajony , a tego nie ma w gta i gra jest nudna :P

MotoGP 13 - polecam

do samochodówek Need For Speed: Rivals

Opublikowano

Jak napisałem mam problem z Gridem 2

Gra uruchamia sie prawidłowo ale do momentu loga grid 2 i prosi wtedy ale wcisnać enter lub start i nie dziala klawiatura.
Szukalem juz chyba w calym internecie ale nic nie zanalazłem tyko ze wywala do pulpitu...itp. a nikt nie mial takiego problemu jak mój?

Błagam Prosze o Pomoc... Podzdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...