Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elitka na LT 3.0?

Sality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemson. ;)

Mam elitke 120gb.

Chcialbym przerobic ja na LT 3.0, bo najnowsze, a hajsu na gry szkoda ... ;D

Ile to kosztuje? Jakie sa zalety, a jakie wady?

Jesli zna ktos jakis punkt w lodzi to prosze pisac.

Slyszalem tez o przerobieniu dysku na piraty z pd...

Wspomne ze nie zalezy mi na live...mam golda jeszcze 21 dni i jakos sie tym nie jaram ...

Peace yo

Opublikowano

Lt 3.0 - 50zł.

Zalety to nagrywanie gier na plytki i granie na nich jak na oryginalnej konsoli.

Jak chcesz grać z dysku to RGH

Opublikowano

Koszt przeróbki jak ja przerabiałem pól roku temu w gry-sky to 75zł mi zmienili napę :( A na allegro można kupić napęd do xbox z wgranym lt3.0 więc nie lepiej samemu wymienić i to za 50 zł i pewniak że części nam nie podmienią :) Bo mi chyba podmienili :( Gry się nagrywa na płyty verbatim najlepsze i najdroższe a potem są plantium też bardzo dobre płytki koszt płyt to 50 zł 25 sztuk :) Tylko kupuj takie jak wymieniłem reszta płyt do badziew moim zdaniem. Wada że jak będziesz grał multi jest małe ryzyko o bana i konsola do wyrzucenia ale bardzo małe

Opublikowano

Koszt przeróbki jak ja przerabiałem pól roku temu w gry-sky to 75zł mi zmienili napę :( A na allegro można kupić napęd do xbox z wgranym lt3.0 więc nie lepiej samemu wymienić i to za 50 zł i pewniak że części nam nie podmienią :) Bo mi chyba podmienili :( Gry się nagrywa na płyty verbatim najlepsze i najdroższe a potem są plantium też bardzo dobre płytki koszt płyt to 50 zł 25 sztuk :) Tylko kupuj takie jak wymieniłem reszta płyt do badziew moim zdaniem. Wada że jak będziesz grał multi jest małe ryzyko o bana i konsola do wyrzucenia ale bardzo małe

Dlaczego konsola do wyrzucenia po banie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...