Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry na dłużej

CheaTOver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część, poszukuję jakiejś fajnej giery na dłużej.. Na dłużej czyli żeby nie osiągnąć prawie wszystkiego w 2 miesiące.. ;x Szukam gry gdzie zobaczę różnice między graczem który gra miesiąc, a graczem który gra pół roku.. Najlepiej by gra miała jakąś dobrą grafikę i była non target ( co do ostatniego to nie musi być.. ). Poszukuję gry w której nie nudził bym się samym klikaniem na moby czy w klawiaturę by użyć skilli -.-..

Grałem w takie gry jak :

RaiderZ

C9

Większość gier GF.. ( metin, 4story, nostale ... )

Aion

Tera... ( Tutaj grałem dosyć krótko.. )

Oczywiście za konkrety będą like :).. Jeśli jakaś gra mi się spodoba to osoba która ją poleciła dostanie limit dzienny..

Zbieram like ;x

Opublikowano

jezeli wchodza gry b2p to polecam ci Diablo 3 :) wciagnie cie na dluzej, fabula i gra publiczna, fajnie sie gra, a nie jest droga :) nie wiem czy bardziej sie nie oplaca kupic konto niz gre nowa.

Cabal mozesz sprobowac ale to juz bardziej na prv serwery typu Extreme, mu ma tez swoje klimaty ale tak jak wczesniej prv. Dragon prophet ostatnio sprawdzalem i ma fajny klimat, lapanie smokow itp ale ja nie moge w to grac bo mam za slaby sprzet :) wiec tez polecam sprawdzic.

Opublikowano

Diablo 3 jest niestety płatne.. A znajomi z którymi chciałbym pograć jakoś nie chcą wydawać kasy... Cabal jakoś mnie nei kręci.. A w Dragon Prophet grałem.. W sumie nie wiem czemu zrezygnowałem..

Zbieram like ;x

Opublikowano

no tak, raz kupisz i grasz ile chcesz :) w marcu ma wyjsc dodatek wiec duzo zabawy by czekalo :) warto kupic drogie nie jest :) a pozniej zawsze mozna sprzedac za te 10zl mniej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...