Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Test 8.10 już jest!

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co nowego?:

• Nowe, japońskie drzewko technologiczne.
  • Dodano 2 nowe, sowieckie czołgi średnie.
  • Do sklepu dodano japoński pojazd premium: Type 3 Chi-Nu Kai.
  • Do sklepu dodano chiński pojazd premium: Type 64
  • Nowa, japońska mapa: “Ukryta Wioska”.
  • Odnowiono topografię następujących map: 'Karelia', 'Kopalnia', 'El-Halluf', 'Lotnisko' oraz 'Step' .
  • Dodano nową animację ekplozji amunicji.
  • Dodano możliwość strzelania poprzez niektóre obiekty używając amunicji Przeciwpancernej oraz Przeciwpancernej z rdzeniem kompozytowym (podkalibrowym).

Jak działa test?

W momencie rozpoczęcia publicznego testu aktualizacji developerzy wypuszczają wersję testową klienta gry. Może ona zostać ściągnięta przez każdego gracza, a jej instalacja nie stanowi problemu. Szczegóły dotyczące procesu instalacji znajdują się poniżej. Pamiętajcie, aby dokładnie wykonać wszystkie polecania, dzięki czemu unikniecie ewentualnych problemów związanych z testem!

Zazwyczaj w czasie testu będziecie wykorzystywać kopię swojego konta, która będzie posiadać wszystkie cechy Waszego głównego konta z momentu kopiowania. Aczkolwiek istnieją pewne różnice, o których musicie pamiętać:

• Konto testowe nie jest w żaden sposób powiązane z Waszym głównym kontem. Wszelkie osiągnięcia i badania wykonane na serwerze testowym pozostaną jedynie dostępne na serwerze testowym i mogą zostać usunięte z serwera testowego w dowolnym momencie.
  • Dokonywanie płatności powiązanych z serwerem testowym nie jest możliwe.
  • Na potrzeby testów wersji 8.9 Wasze konto testowe otrzyma następujące zasoby:
    • 100 000 000 wolnego doświadczenia,
    • 100 000 000 kredytów,
    • 20 000 złota.
  • Szybkość zdobywania punktów doświadczenia i kredytów nie zostanie zwiększona.

Źródło:

Było dużo pytań kiedy test itp. także już jest!

Dl:

Wchodzisz normalnie na swoje konto, z głównego serwera WoT'a. Po wejściu otrzymasz ww przedmioty ;)

Opublikowano

2h pobierania i 209mb, porażka.

Chłopie, to pobierają dziesiątki tysięcy ludzi z 1 serwera... Z serwerów ruskich, EU i te 3

To i tak dobry wynik ;p

Opublikowano

Chłopie, to pobierają dziesiątki tysięcy ludzi z 1 serwera... Z serwerów ruskich, EU i te 3

To i tak dobry wynik ;p

Multi na filmiku mówił, że po 12mb szło ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Multi na filmiku mówił, że po 12mb szło ;)

Pewnie zaczął ściągać 2 minuty po opublikowaniu tego na stronce gdzie w tym samym czasie ściągało max 500 osób, to mogło mu na tyle iść

Opublikowano

Pewnie zaczął ściągać 2 minuty po opublikowaniu tego na stronce gdzie w tym samym czasie ściągało max 500 osób, to mogło mu na tyle iść

Albo prawdopodobnie odznaczył ściąganie przez torrent. Sam to właśnie sprawdzam. Jak będzie działać to dam znać i dopiszesz, żeby ludzie to odznaczyli podczas pobierania.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja pobieram przez Torrenta i idzie z maksymalną prędkością.

Nic jak tylko pogratulować bo mi w ponad 2h pobrało się 209mb.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Może to wina dostawcy neta lub zmień port na 6881 chyba że jest on domyślny :P

Mi w 30 min pobrało 1 GB

graphic.png

Opublikowano

Może to wina dostawcy neta lub zmień port na 6881 chyba że jest on domyślny :P

Mi w 30 min pobrało 1 GB

Port jest domyślny, wyłączyłem pobieranie przez klienta i idzie szybciej. Jednak teraz jest już problem z netem bo posiadam tylko 2mb.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Port jest domyślny, wyłączyłem pobieranie przez klienta i idzie szybciej. Jednak teraz jest już problem z netem bo posiadam tylko 2mb.

To może idzie Ci z maksymalna prędkością ;p?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...