Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Wierzchowcami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem postawiłem serwer na plikach aline i tam dropią pieczecie bengali zakładam pieczęć bonusu ładnie dodaje tylko mam jeden problem nie mogę z nich bić tylko jechać na nich gdzie to naprawić lub ustawić abym mógł z nich bic potworki ?

Opublikowano

Zależnie od wersji game tam występującego, pobierz sobie odpowiednią binke, albo wgraj difa do binki na bicie z mountów.

Opublikowano

Zależnie od wersji game tam występującego, pobierz sobie odpowiednią binke, albo wgraj difa do binki na bicie z mountów.

Ale nwm czy to pomoże bo dropią mi bengale i to tylko z nich nie mogę bić a z rzeszty normalnie mogę jeżeli trzeba wgrać diff to poproszę aby ktoś mi go tu dał :D

Opublikowano

Ale nwm czy to pomoże bo dropią mi bengale i to tylko z nich nie mogę bić a z rzeszty normalnie mogę jeżeli trzeba wgrać diff to poproszę aby ktoś mi go tu dał :D

No pomoże bo ID bengali jest taki, który nie jest zdefiniowany w bince, jeżeli wgrasz difa na powiększenie tej liczby to wtedy ID się zmieści i nie będzie problemu. Ew. możesz zrobić tak, że tak jakby "zmniejszysz" ID bengala, załóżmy twoja binka obsługuje bicie z 20110-20120, a begnal ma tam 20121-20125, no to w tym wypadku zmniejszasz jego ID żeby mieściło się w granicach 20110-20120, ale to rozwiązanie jest strasznie "nubskie". No ale jak kto woli.

Opublikowano

jeżeli trzeba wgrać diff to poproszę aby ktoś mi go tu dał

Nie będę go dla Ciebie szukać, sam go znajdź, internet stoi otworem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...