Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pingi +120.

asd1111.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko, mam problem z pingami. Praktycznie na każdym serwerze ping wynosi ponad 100. Nie wiem co jest tego przyczyną.

Poza tym, mam pytania co do map:

1. Która mapa jest największa, by komfortowo można sobie pograć snajperem?

2. Czy to prawda, że niektóre DLC wprowadzają mapy z poprzednich odsłon serii? Prócz BF4 którego zainstalowałem wczoraj, grałem dopiero w Bac Company 2 i jestem baaardzo rozczarowany. O ile kampania jest znakomita, o tyle multiplayer to totalna porażka. Mapy są beznadziejne, dlatego chętnie pograłbym na mapach z BF:BC2.

Opublikowano

Na speedteście wykazuje mi ping ok. 55, w takich grach jak LoL, SAMP czy CS mam ping na poziomie 70. Internet ciągnę od Neostrady, 4Mb. Jedynie w BF4 mam problem z pingami, które wynoszą ponad 100. To nie problem mojego internetu tylko gry.

Opublikowano

Przecież większość serwerów jest zagranicznych, mało który jest Polski. W Bad Company 2 nie miałem problemów z grą na zagranicznych serwerach.

2. Wyszedł dodatek, który dodaje mapy z Battlefield 3.

Mnie interesują mapy z Bad Company 2.

Opublikowano

@UP

Będzie dodający mapy z BF3 (taka nowa taktyka EA, robimy coś w jednej części, w 2 usuwamy ale dodajemy to co już było w DLC i interes się kręci ahhaha:D) ale map z BC2 nie będzie, szkoda bo to był ostatni BF nie robiony w 100% pod kasę, tak jak największy gniot z serii BF3 i teraz zmarnowany przez komiczne bugi BF4

LOL

Opublikowano

@UP

Będzie dodający mapy z BF3 (taka nowa taktyka EA, robimy coś w jednej części, w 2 usuwamy ale dodajemy to co już było w DLC i interes się kręci ahhaha:D) ale map z BC2 nie będzie, szkoda bo to był ostatni BF nie robiony w 100% pod kasę, tak jak największy gniot z serii BF3 i teraz zmarnowany przez komiczne bugi BF4

Może później dodatek dodający mapy z Battlefield Bad Company 2 wyjdzie.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...