Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl

Magnus Dux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eloszki

mam dylemat moi Drodzy. Zastanawiam sie nad gra na polskim, globalnym serwerze.
Mysle nad wyborem postaci, woj body, mental, a moze sura wp? Jaka postacia polecacie grac?
Grajac dwie-trzy godziny w dni szkolne, a 4-5godzin na weekend osiagne cos?
Jak sie dobrze dorobic? Gralbym na Negrosie.
Jakies eventy sa organizowane?
duzo botow biega?

Zaczynam z poczatkowym kapitalem 4kk. Na co przeznaczyc ta kwote? a moze zainwestowac? Doradzcie mi, a z pewnoscia docenie Wasze odpowiedzi :)

Opublikowano

eloszki

Mysle nad wyborem postaci, woj body, mental, a moze sura wp? Jaka postacia polecacie grac?

Grajac dwie-trzy godziny w dni szkolne, a 4-5godzin na weekend osiagne cos?

Jak sie dobrze dorobic? Gralbym na  Negrosie.  

Jakies eventy sa organizowane?

duzo botow biega? 

Zaczynam z poczatkowym kapitalem 4kk. Na co przeznaczyc ta kwote? a moze zainwestowac? Doradzcie mi, a z pewnoscia docenie Wasze odpowiedzi :)

Graj surą WP.

Dropic mozesz na metinach i w lochu malp.

Botow duzo? No tak srednio

Eventy to teraz na swieta będą, mysle ze sporo ich bedzie. Za 4kk duzo nie kupisz :D Kup jakies eq +7/8/9 na lvl od 1 do 25 (all nie kupisz)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Tak, nawet grając rzadziej mógłbyś coś osiągnąć.

Najlepszą postacią będzie Sura WP, łatwo nią zarobić, KU nie są drogie i exp jest przyjemny. Dropić możesz oczywiście na metkach.

Opublikowano

eloszki

Mysle nad wyborem postaci, woj body, mental, a moze sura wp? Jaka postacia polecacie grac? Woj mental . Tanie ku i łatwy exp i zarobek.

Grajac dwie-trzy godziny w dni szkolne, a 4-5godzin na weekend osiagne cos? Powoli ale osiągniesz.

Jak sie dobrze dorobic? Gralbym na Negrosie. Metiny w m1/m2.

Jakies eventy sa organizowane?Tak cały czas :)

duzo botow biega? Niestety tak. ;/

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja bym Ci polecił jakieś prywatne trudne serwery, dlaczego? Takie jest przynajmniej moje zdanie więc jeśli ktoś ma mnie hejtować że nie umiem grać na pl i uciekam na privy to powiem Mu że gram średnio lecz teraz nie zamierzam przez te wszystkie shitowe dodatki. Uważam że Gameforge próbóje przerobić Metin2 na jakąś gre aka WoW LoL zamiast zostawić starego dobrego metina z lat 2008/7.

Opublikowano

Serwery które wymieniłem poniżej są serwerami HARD :

Podałem ci serwery na których grałem i wiem że nie można się na nich nudzić, mam nadzieje że przypadną ci do gustu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...